Kultúra

2009.06.29. 02:28

Három angyallal zárt a Buhim-völgyi Szalon

Veszprém - A Buhim-völgyi Szalon Kulturális Egyesület idei első féléves programsorozata a Glória énekegyüttes műsorával zárult a közelmúltban.

Szausev Xénia

Dr. Bősze Ferenc házigazda köszöntője után egész estés műsort adott az együttes, amely klasszikus és örökzöld dallamokat dolgozott fel három szólamban, mai modern hangszerelésben.

Az operett- és musicalrészletek mellett könnyűzenei slágerekkel is szórakozatták a vendégeket.

- A lányok szerintem nagy jövő előtt állnak, mivel Magyarországon van igény az effajta zenei stílusra - mondta Blum József, az együttes megálmodója. 

A fantasztikus hangú énekesnők három különböző zenei szakon végeztek - pop-rock, operett-musical, opera - és jelentős zenei múlttal, komoly tapasztalattal is rendelkeznek. 

A profi csapatmunkának köszönhetően pedig múlt év őszén megjelent a trió - Jelinek Zsu, Bősze Beáta, Tótpál Szilvi - első lemeze.

- Nekem ez az életem. A család után ez a legnagyobb szenvedélyem. A lányokkal remekül elvagyunk, egyáltalán nincs rivalizálás, és mindannyian úgy érezzük, a rengeteg próba meghozza gyümölcsét - említette lapunknak Bősze Beáta.

(Fotó: Penovác Károly)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!