Kultúra

2011.05.31. 05:30

Műsor a születésnapon

Veszprém - A hagyományokhoz híven ez évben is megünnepelték gyereknapon a Balaton Plaza születésnapját. Szombaton voltak hétévesek.

Mátételki András

Ebből az alkalomból a Bugyuló Tér játszóházban várták az apróságokat, akik kipróbálhatták a különböző készségfejlesztő játékokat. Az alkalmi színpadon a Hemo Winner táncosai léptek fel, hogy kedvet csináljanak a gyerekeknek a tánchoz, a mozgáshoz.

 

 

Délben kezdődött, s két órán át tartott a Rádió 1 élő adása: a helyszínen lehetett zeneszámokat kérni. A szerencsések, akik még időben igényeltek jegyet, ingyen megnézhették a Karib tenger kalózai 4. című filmet, amit 3D-ben vetítettek. Sikeresen zárult a délutáni véradás. Az esti divatshow és a salsabemutató után lépett színpadra sokak kedvence, Vastag Csaba. Berzevici Rita, a Balaton Plaza igazgatója érdeklődésünkre elmondta, a gyermekek éve alkalmából minden hónapban szerveznek majd egész napos játszóházat a kicsiknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!