Kultúra

2011.05.09. 16:40

Születés hete változatosan

Tapolca - Az őssejtterápiáról, a bőrápolásról, a homeopátiáról is hallhattak az érdeklődők a minap a Tamási Áron Művelődési Központ baba-mama klubjában.

Szijártó János

Az esemény része a születés hetéhez kapcsolódó rendezvénysorozatnak, amely a moziban az Én anyukám című rajzkiállítás megnyitójával kezdődött meg. Az óvodások és iskolások rajzaiból készült szép tárlat megnyitója után Keszthelyre kirándultak az érdeklődők. A szomszédos városban szülőszobát kerestek fel a résztvevők, mivel Tapolcán nincs már szülészet.

A baba-mama klubban a szülőkkel és gyerekekkel együtt töltötték a délelőttöt a védőnői szolgálat és az ÁNTSZ munkatársai, valamint több szakmai szervezet képviselője megjelent. A születés hetének további programjai között volt a babaruha-gyermekruha börze, melynek népszerűségét mi sem érzékelteti jobban, mint az, hogy immár nyolcadik alkalommal rendezték meg. Volt még ingyenes filmvetítés is, illetve a Wass Albert Városi Könyvtárban tematikus kiállításra és kedvezményes beíratkozásra várták a kismamákat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!