Részeges gombócok

2018.08.03. 07:00

Fényfestés, bemutatók és tűzzsonglőrök a bándi falunapon

Értékes programmal színesítették a településen a falunapot, amely egyben a bándi búcsú hétvégéje is volt.

Molnár Sándor

Izgalmas, színes fényekbe borult a tér a bándi falunapon Fotó: Steigervald Zsolt

Péntek este Kilián László író tartott előadást a Bándi Esték keretében, majd színes fénybe borult a tér, amelyet a Veszprémi Modern Táncműhely improvizatív előadása tett még színesebbé.

Izgalmas, színes fényekbe borult a tér a bándi falunapon Fotó: Steigervald Zsolt

Szombaton rendezték meg a főzőversenyt, ahol jó hangulatban készültek a finom ételek. A Sose Bánd színjátszók részeges boszorkánygombócukkal nyerték meg a versenyt. A fellépőknek Nagy Roland készített finom gulyást.

A szervezők a gyerekekre is gondoltak. Keresőkutya- és taekwondobemutató, valamint a herendi tornászok műsora várta őket. Délután fellépők szórakoztatták zenés, táncos műsorokkal a közönséget.

A Steierlein Katalin Közösségi Ház nagytermében Takács Mónika festőnő és Zab József amatőr fafaragó munkáiból, valamint Tóth Gyöngyi papírból készült alkotásaiból nyílt kiállítás.

Elfogadta a bándiak meghívását Ovádi Péter országgyűlési képviselő is, aki örömmel köszöntötte a helyieket és méltatta a falu összetartó közösségét.

A nevetésről a Sose Bánd színjátszók gondoskodtak, az esti programban pedig Schvéder Levente és Hirschl Laura énekelt, majd az Effekt zenekar koncertjére táncolt a közönség. A Project Prometheus tűzzsonglőrei is tartottak bemutatót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában