Kultúra

2017.01.29. 09:08

Jelmezt is ölthettek

Somlójenő - Bár gyermekintézmény nincs a faluban, mindent megteszünk azért, hogy a fiatalok is megélhessék a közösséghez tartozás felemelő érzését - mondta Nemes Ferencné polgármester a szombaton rendezett zenés délutánon.

Penk Tímea

Azokból az adományokból szerveztek a gyerekeknek játékos vetélkedővel és jelmezbemutatóval színesített programot, amelyeket az adventi időszakban gyűjtöttek össze, de egy helyi vállalkozó Szabó Imre is segítette a rendezvény létrejöttét.

 

 

- Pizzával, a képviselők által sütött finomságokkal, üdítővel, jó zenével és kézműves foglalkozással vártuk a gyerekeket, és akinek volt kedve, jelmezt is ölthetett - mondta Nemes Ferencné, aki a szervezésben pedagógus lányaira Bettinára és Dorinára is számíthatott.

- A gyerekek nemcsak kedvesek és szeretetre méltóak, hanem meghatározó szereplői az egész éves közösségi programoknak - hangsúlyozta a 325 lakosú település polgármestere, aki könyvtárosi és egyéb kulturális feladatokat is ellát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!