Kultúra

2010.09.07. 16:27

Meglepetés a nézőknek

Veszprém - Szarka Gyulának, a Ghymes együttes tagjának koncertjével és nyílt nappal várja a közönséget a hétvégén a Petőfi Színház.

Balla Emőke

Pénteken este hat órakor Bor és lányka címmel a Ghymes együttes tagja, Szarka Gyula ad koncertet a színházkertben (rossz időben a színházban, ez esetben a helyszínen délután négy órától korlátozott számban belépőt bocsát ki az intézmény a nézőknek). Este fél kilenckor az Ezredik éjszaka című előadást láthatják a nézők szabadtéren (esőhelyszín a színház).

Szombaton délelőtt tíztől este hat óráig színes, változatos, szórakoztató programok, színpadi műsorok várják a közönséget a színház előtt és az épületben.

A színészek meglepetéssel készülnek és dedikálják az új bérleteket. A gyermekeknek arcfestéssel, kézműves foglalkozással, jelmezes fotózkodással készülnek, lesznek vetélkedők, asztalifoci-bajnokságok, színházbejárások. A gyermeknapi versírópályázat alkotásaiból felolvasást tartanak a színészek, akik délután zenés műsort adnak a felnőtteknek.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!