Laza

2012.03.31. 07:18

Gyurom Nati élete a tánc

Pápa - Több hete próbálom elérni, de hol fellépésen, hol klipforgatáson, hol próbán van. Aztán egyszer csak bejelentkezik egy hét eleji randevúra. Gyurom Natáliát nem könnyű diktafonvégre kapni, második X-faktoros szereplése óta még sűrűbben foglalkoztatják, mint eddig.

Nagy Imre

A szerkesztőségben találkozunk, most rám tud szánni akár egy órát is. Természetesen elsőként arról érdeklődöm, hogy és mint került be újra a tehetségkutató tánckarába. - Reméltem, hogy az első X-faktorbeli részvételem után ismét megkeresnek, és számítanak rám. Nem hívtak vissza mindenkit a régi gárdából, mindössze hárman voltunk, és ismét tartottak egy táncos castingot - avat be az előzményekbe.

Arról is szót ejtünk, hogy véleménye szerint most hamarabb összeszokott a csapat, egyébként minden hasonlóan zajlott, mint az első műsorban. - Nekem kicsit nagyobb terhet jelentett, hiszen főiskolára is járok, így nehezebb volt összeegyeztetni az időt, de a tanáraim nagyon toleránsak voltak. Az X-faktor decemberig tartott, sajnáltam volna félévet halasztani. Igaz, hogy Pápa ebben az időszakban nem sokat látott - mosolyog.

- A stáb - mintegy kettőszáz háttérmunkás - kis változáson ment át, a „régiekhez” két új koreográfus csatlakozott. Az állandó tánckarban nyolc lány és ugyanannyi fiú volt, de alkalmaztak pót-embereket is, ha esetleg betegség, vagy más probléma közbejönne. A tizenkét adásra rengeteg koreográfiát kellett összeállítani, nehéz volt mindig újítani, ilyenkor az ötleteinkkel mi is tudtunk segíteni - idézi fel Nati a verseny körülményeit.

Megtudom, hogy az első adás előtt két héttel kezdték a munkát, és akkor érezte, hogy már egy csapattá álltak össze, amikor először léptek fel. - Együtt voltunk, együtt mozogtunk, figyeltünk egymásra. Ismét nagyon jó kapcsolat alakult ki a mentorokkal, kellemesen csalódtam Malek Miklósban, aki a második sorozatban sokkal felszabadultabb volt, mint az elsőben. Minket is jobban bíztatott, többször megdicsért. Ez persze a többiekre is igaz, és jól esett a biztatásuk. Éjszakai próbáink is voltak, de a nagyon kevés szabad időnket is általában együtt töltöttük - mondja a fiatal táncos.

- Maximalista vagyok, tehát ha valamit bevállalok, azt megpróbálom teljes erőbedobással végig csinálni. Bár sokszor éreztem a fáradságot, a műsorban is, a főiskolán is igyekeztem helytállni. Januártól aztán gyakrabban látogattam haza, főként a Megafon fellépése miatt, illetve a Rebel-Lionban van két versenyzőm, őket készítem fel. Aztán ott vannak a budapesti fellépések is, szerencsére egyre több a felkérés. Gálaműsorok, díjátadók, klipforgatások, fellépések Tóth Gabival, illetve egyéb „projektek” is futnak - mondja mosolyogva olyan természetességgel, mintha mindegyikünk életéhez hozzátartozna a siker.
Egy bizonyos, az övének szerves része, és keményen megdolgozott-dolgozik érte. A nemrég Pápán lezajlott Megafon-gálát is bevállalta, Kovács Alexandrával közösen készítették a koreográfiát. A versenyzést - érthető módon - most kissé hanyagolja, de tervezi, hogy jövőre visszatér. Ám érezhető, hogy most nem ez a legfontosabb számára.

- A közeljövő? - kérdez vissza, majd kicsit sem gondolkodik a válaszon. - Első a főiskola, mellette fejlesztem magam, táncórákra járok, aztán ott vannak a fellépések, ahova tudok, elmegyek. Mellette tanítok is Pesten. Hétvégén itthon foglalkozom a versenyzőimmel, nemsokára megmérettetésre viszem őket. Ha végzek a főiskolán, lesz egy testnevelő tanári diplomám, és egy aerobic-edzői szakképesítésem. Mindezek jól kiegészítik a táncot - fogalmaz.

Süt róla a magabiztosság, ez a lány tudja, mit akar, és hogyan vigye véghez - gondolom magamban, miközben elbúcsúzunk. Hogy hol láthatjuk legközelebb, a televízióban, vagy egy revüben, azt nem tudom. De hogy hallunk még Gyurom Natiról, abban biztos vagyok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!