Lombard Pápa

2011.09.24. 17:58

Érintetlen hálók Pápán

Pápa - Hiába uralta a meccset a Lombard nem tudott mit kezdeni a fegyelmezetten védekező angyalföldi védelemmel, így pedig nem tapsolhatott gólnak a Perutz stadion közönsége.

Sikos Gábor

Lombard Pápa – Vasas 0:0

Perutz Stadion: 2000 néző

Vezette: Németh Ádám ( Tóth I., Szalai)

Lombard Pápa: Szűcs – Horváth L.,  Dlusztus, Rodenbücher, Totadze – Farkas Attila –Ganugrava – Lovrencsics, Marics, Puri – Ferenczi Edző: Véber György Vasas: Lubos – Kulcsár D., Kovács g., Gáspár J., Casal – Mehmedagic, Sütő, Bárányos, Farkas B. – Dajics, Simics Edző: Marijan Vlak

Csere: Farkas A. helyett Nagy S. a 46., Lovrencsics helyett Quintero az 53., Ganugrava helyett Szabó Z. a 73.  illetve Simic helyett Beliczky a 46., Kulcsár helyett Jokics az 59. és Bárányos helyett Ferkó a 81. percben.

Sárga: Marics a 38., Quintero a 76. illetve Dajic a 46. percben.

A bajnokság 10. fordulójában a Vasas gárdáját fogadta a Lombard a Perutz stadionban. Több helyen is változtatott múlt heti csapatán Véber György. Védelme két szélén változtatott Nagy Sándor helyett Horváth Levente játszott, az eltiltott Présinger Ádám helyét pedig Totadze foglalta el.

A védelem közepébe pedig visszatért Dlusztus András. A vendég Vasas csapatából ismerős arcot is köszönthetett a pápai közönség, hiszen Bárányos Zsolt tavaly még a Veszprém megyei kisvárosban kergette a labdát.

A mérkőzés elején a hazai csapat ragadta magához a kezdeményezést, míg a vendégek főleg a védekezésükre összpontosítottak, és visszazártak térfelükre Az óvatos játék ellenére azért akadtak helyzetek mindkét oldalon. A 12. percben Totadze beadását Lovrencsics csúsztatta kapu mellé.

A 23. percben Farkas Balázs szúrta rá 25 méterről, Szűcs kiöklözte a kapu bal oldalába tartó löketet. A 37. percben Ganugrava rúgta rá huszonöt méterről, de a Vasas hálóőre védett. Az első félidőben látottakkal egyik mester sem volt elégedett, amit bizonyít hogy mindketten cserére szánták el magukat.



Véber György váltása majdnem be is jött, de a  53. percben a csereként beállt Nagy Sándor beadását Ferenczi  kevéssel kapu fölé pörgette. Az 55. percben Dajic cselezte magát az alapvonalon Szűcsig, majd középre gurított, de a labda elgurult a gólvonal és az ötös között.



A 63. percben Puri adott be jobbról, a labda egy védőn megpattanva a kapu előtt üresen álló Ferencihez pattant, ám a Lombard csatárának fejesét bravúrral védte Ilizi. Hiába volt kezdeményezőbb a Pápa, végül maradt a gól nélküli döntetlen, amely miatt a hazaiak lehettek csalódottabbak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!