Lombard Pápa

2010.09.10. 08:31

Hazai győzelemre számítanak Pakson

Paks - Kis Károly, a Lombard Pápa szombati ellenfelének trénere szereti élőben is megfigyelni az aktuális ellenfelet. Reményei szerint ez is segít majd nekik otthon tartani a három pontot.

Sikos Gábor

A Paks labdarúgó-csapatának edzője, Kis Károly nem bízott semmit a véletlenre, alaposan feltérképezte Lombard Pápa játékát, ZTE elleni mérkőzésüket például a lelátóról figyelte segítőivel.

- Mindig jól jön, ha többször megnézzük az ellenfelet. Ebben segítségünkre van, hogy sok meccset ad a televízió, de legalább egyszer élőben is szeretjük megfigyelni az ellenfelet. Zalaegerszegen is ott voltunk, mert mindig az utolsó információ a leghasznosabb – nyilatkozta a Naplónak Kis Károly, aki Véber Györggyel ellentétben minden játékosára számíthat szombaton.

- Egyedül B. Tóth Balázs küzd kisebb sérüléssel, de amúgy mindenki játékra kész. Nagy meccsre számítok, mint ahogy tavaly is két magas színvonalú meccset játszottunk. Igaz akkor a pápaiak jöttek belőle ki jobban. Ismerve a Lombard mentalitását, most is győzelemre játszanak, de hazai pályán mi is a három pontért küzdünk majd!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!