MKB (törlés)

2006.02.11. 14:36

Idén elõször utaznak

Veszprém (darcsi) - A férfi kézilabda NB I 14. fordulóját rendezik a hétvégén. Az MKB VKC ma 18 órakor játszik, a 11. helyezett, hárompontos Csömörnél.

Mórocz Zsolt

A két csapat õszi veszprémi összecsapásán a bajnoki címvédõ 20:11-es félidõbeli vezetés után 42:20-ra verte a három rutinos játékossal (Zsembery, Elek, Kende) megerõsített fiatal csömöri csapatot, amely csak a mérkõzés legelején tanúsított komoly ellenállást. Az MKB-sok közül Lazarov 12, Pász- tor 9, Gál 6, Pérez 5, Tombor 4, Buday 3, Iváncsik, Szõllõ- si és Farkas 1-1 gólt lõtt.
- Idei elsõ idegenbeli tétmeccsünket játsszuk szombaton Csömörön, ahol nemcsak a biztos gyõzelem, hanem a jó játék is kötelezõ számunkra - nyilatkozta lapunknak Csoknyai István, az MKB Veszprém KC edzõje. - Nem becsüljük le az ellenfelet, de mi elsõsorban a Montpellier elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntõre készülünk, és ennek egyik állomása a csömöri meccs, amelyen tovább csiszolhatjuk a csapatjátékot. Sajnos Putics bokasérülést szenvedett a Gyõri ETO el- len, legalább egy hetet ki kell hagynia, és Pásztor sem léphet még pályára. Szerdán a negyvenedik perc után leállt a csapat, és elrontotta a meccs végét, ezt a hibát most nem követhetjük el.
A férfi kézilabda NB I 14. fordulójának mûsora: Csömör-MKB Veszprém KC, Hargita-Pick-Szeged, Békés-Dunaferr KC, Gyõri ETO-PLER-Airport, Nyír-egyháza-Tatabánya, Debrecen-Komló.
A bajnokság állása: 1. MKB Veszprém KC 26, 2. Pick-Szeged 26, 3. PLER-Airport 21, 4. Dunaferr 20, 5. Tatabánya 16, 6. Komló 13, 7. Gyõri ETO 9, 8. Debrecen 8, 9. Nyíregyháza 8, 10. Békés 5, 11. Csömör 3, 12. Hargita 3 ponttal. A veszprémiek és a gyõriek egy mérkõzéssel többet játszottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!