Telekom Veszprém

2011.09.18. 18:34

Magabiztosan nyert a Veszprém

Mezőkövesd - A várakozásoknak megfelelően magabiztos sikert aratott a veszprémi férfi kézilabdacsapat Mezőkövesden az NB I hétvégi fordulójában.

Munkatársainktól

Mezőkövesd-MKB 28:40 (13:20)
Mezőkövesd, 1500 néző. V.: Hargitai, Markó.
Mezőkövesdi KC: Pallag - Lezák 1, Morva 3, GYURIS 4, Korsós 3, Nyikes 1, NÉMETH 6. Csere: Holló (kapus), Fekete 1, Gubó, Kiss, KUPI 6, Molnár 1, Szabó 2. Edző: Rosta István.
MKB Veszprém KC: ALILOVIC - Iváncsik T. 1, SULIC 5, Laluska 2, ILYÉS 8, Terzic 1, IVÁNCSIK G. 5. Csere: VUJIN 7, CSÁSZÁR 5, Korazija 2, Gulyás 1, Vilovski 3, Schuch. Edző: Mocsai Lajos.

A lelkes közönsége által támogatott hazai csapat nagy lendülettel kezdett, s a vendégek hibáit kihasználva 2:0-al indította a találkozót az MKC. A Veszprémnek nem kellett sok idő a fordításhoz, de a mezőkövesdiek a 12. percben egyenlíteni (6:6) tudtak. A folytatásban ismét a címvédő kezdeményezett, Sulicék fokozatosan növelték az előnyüket az első harminc perc végéig.

A második félidőben Gulyás váltotta Iváncsik Tamást, kicsit később jött Schuch és Korazija is, Alilovic viszont a kapuban maradt (a jól teljesítő horvát hálóőr végigvédte a mérkőzést). A bakonyiak támadásban továbbra is jól, dinamikusan játszottak: Vujin, Sulic és Iváncsik Gergő mellett Ilyés, valamint Császár is megszórta magát.

A Mezőkövesd végig bátran küzdött és harcosan játszott, de a két együttes közötti kölönbség ezen a mérkőzésen is megmutatkozott.

Az MKB Veszprém KC legközelebb, pénteken 18 órakor a Kecskemétet fogadja az arénában.

Rosta István: - Megpróbáltunk felnőni a feladathoz és méltó ellenfelei lenni a Veszprémnek. A két csapat között természetesen óriási a különbség, de azt hiszem, végig igazi erőbedobásra tudtuk késztetni a címvédőt.

Mocsai Lajos: - A félidőig megnyugtató előnyt dolgoztunk ki, a folytatásban pedig növelni tudtuk a különbséget. Néhány dologgal elégedett vagyok, azonban van, amin még javítanunk kell. Hétfőn folytatjuk tovább a munkát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!