Telekom Veszprém

2015.10.19. 11:12

Alilovic a forduló kapusa

Veszprém - Mirko Alilovic, az MVM Veszprém férfi kézilabda együttes hálóőre bekerült a Bajnokok Ligájában a forduló álomcsapatába.

B. Virág Rita

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) hivatalos csatornája minden héten elkészíti a legjobbak válogatottját és a legszebb gólok rangsorát.

A hétvégén az MVM Veszprém óriási meccsen 29:27-re legyőzte a német bajnokot. A THW Kiel elleni derbin kiemelkedőt nyújtott többek között Mirko Alilovic kapus is, akit ezért az 5. forduló álomcsapatába is beválasztottak.

A legjobb produkciót nyújtók csapata: Alilovic - Andreas Eggert (Flensburg), Lasse Andreson (KIF Kolding), Nikola Karabatic (PSG), Ratko Stojkovic (Meshkov Brest), Luka Stepancic (PPD Zagreb), Kristian Björnsen (Kristianstad).

A legszebb gólok TOP 5-ös versenyébe két veszprémi is bekerült. Ötödiknek választották meg a szakértők Momir Ilic egyik találatát - ezzel a góllal lett 17:15 az állás. Második helyen zárt Andreas Nilsson gólja, a beálló elképesztő, szinte vízszintes testhelyzetből talált a kapuba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!