Telekom Veszprém

2010.07.28. 11:39

Egységesebbek lesznek az MKB Veszprém szurkolói

Veszprém - A bajnokcsapathoz hasonlóan az MKB Veszprém KC szurkolói is serényen készülnek az augusztusban kezdődő szezonra.

Horváth Gábor

A megyeszékhely kézilabda egyesületének drukkerei az idényrajtig némileg átszervezik a fő szurkolóerőt jelentő, úgynevezett B-közepet.

- Az egységesítés a lényeg - mondta el Czinczás Dávid, a szurkolói kerekesztal tagja, a B-közép (a Veszprém Aréna O jelű szektora, 380 hely) egyik képviselője.

- Változik, leegyszerűsödik az O szektorba történő jelentkezés. Bérletet idén kizárólag elektronikus úton lehet igényelni, egy adatlap (többek között a klub hivatalos internetes oldalán található - a szerk.) kitöltésével és elküldésével. Erre először azoknak lesz lehetőségük, akiknek az előző szezonban is ott volt helyük, és szeretnének hosszabbítani. Az újonnan jelentkezőkkel pedig a fennmaradó helyeket töltjük majd fel. Előbbiek augusztus 13-ig igényelhetnek bérletet, amelyeket a legelső meccs előtt osztunk majd ki - részletezte a változásokat Czinczás Dávid, aki hangsúlyozta: a jelentkezők a bérlet árát csak azután utalják át a megadott számlaszámra, miután e-mailben visszaigazolást kaptak.

Az MKB-szurkolók képviselője hozzátette, az átszervezés célja volt az is, hogy egy személy csak egy bérletet birtokolhasson. Az O szektorba kizárólag az idény minden meccsére szóló belépő váltható, a szurkolói kerekasztal és a klub egyeztetésének köszönhetően kedvezményes áron, ám ezért utóbbinak természetesen vannak bizonyos elvárásai, kérései.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!