Nap képe

2012.10.15. 13:43

Hármasikrek születtek megyénkben

Veszprém - Balatonfüredi hármas ikrek születtek a Csolnoky kórházban csütörtökön.

Tóth B. Zsuzsa

Az édesanya, Kézér Éva elmondta, hogy mindannyian egészségesek, ő már hétfőn elhagyhatta a szülészeti osztályt, de hogy táplálni tudja a kicsiket, napközben anyaszálláson van, csak éjszakára megy haza. A babák, az 1380 grammos Kitti, a 1775 grammos Katinka és az 1980 grammos Kristóf a terhesség 33. hetében érkeztek, császármetszéssel.


 
- Bár kicsinek tűnnek a babák, az orvosok szerint korukhoz képest nem azok. Szerencsére egészségesek, de valószínűleg csak novemberben jöhetnek haza, addig erősödniük kell. Azt követően az önkormányzat három hónapon át gondozónőt biztosít számunkra, és a nagyszülők is biztosan sokat segítenek majd, ők Veszprémben és Várpalotán élnek - mondja az édesanya. Évának és férjének, Gacza Krisztiánnak az ikrek az első gyermekei, nagyon örültek, amikor a második ultrahangvizsgálaton kiderült, hogy egyszerre nagycsaládosok lesznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!