Olvasónktól

2023.10.30. 18:00

„Tökös” családi nap Padragkúton

Az elmúlt hétvégén a Civil Fórum „Padragkútért” Egyesület ismét egy nagy sikerű rendezvényt tartott a településrész művelődési házában, melyre meghívta a helyben élőket, a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt. Sokan eljöttek a családi délutánra, a szülők, a nagyszülők a gyerekekkel, unokákkal együtt vettek részt a programon.

Veol.hu

Forrás: egyesület

A művelődési ház alkalomhoz illően feldíszített nagytermében családias hangulatban folyt a tökfaragás, arcfestés, a „szellemek” és lámpások készítése. Munka közben az egyesület tagjai forró teával és aprósüteményekkel látták vendégül a résztvevőket. A tökfaragó versenyen 27 család vett részt, és nagyon sok gyermek kézműveskedett és versenyzett tökös nyereményekért.

A kultúrház belső udvarában befűtötték a falu kemencéjét, amiben aranybarna sütőtök sült, amit szintén meg lehetett kóstolni a jelenlévőknek.

Forrás: egyesület 

A jó hangulatú rendezvényt a lámpások felvonulása zárta, ami sötétedéskor kezdődött. A gyermekek különösen élvezték a program minden percét, a program előkészületeiről és a gyermekek szórakoztatásáról Szentmiklósiné Czibere Csilla és Tóth Alexandra főszervezők gondoskodtak. Szuper tökös délutánt töltöttünk együtt ezen a tavasziasan kellemes őszi napon. A rendezvényt a Nemzeti Együttműködési Alap és a Városi Civil Alap támogatta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!