A ragadozó

2018.05.11. 07:55

Megérkezett a Predator-film előzetese

A trailerben látható, hogy ahogy egy űrhajó becsapódik a Földre, valószínűleg mert egy kisfiú, aki Predator-sisakokkal és páncélokkal játszott, nem tudta, mivel babrált valójában.

A Shane Black rendezésében ősszel debütáló Predator-film cselekménye – legalábbis Ragadozó-mozihoz képest – nem tűnik meglepetésnek: egy láthatatlan idegen szörnyeteg lemészárolja a helyszínre érkező különleges egységet, míg egy tudós (Olivia Munn) rájön, hogy az idegenek minden egyes bolygón, mellyel találkoznak, „hibridizálásra” törekednek – írja a The Verge.

 

A 20th Century Fox nem először nyúl hozzá a franchise-hoz: volt néhány Alien-Predator összekapcsolódás (2004 és 2007), 2010-ben pedig Antal Nimród rendezésében jelent meg a Ragadozók (Predators) Adrian Brody főszereplésével. Abban a filmben is benne volt a folytatás lehetősége, de úgy tűnik, hogy a stúdió inkább arra törekszik, hogy a sorozatot „visszahozza a Földre”.

A film Boyd Holbrook (Logan), Thomas Jane, Olivia Munn (X-Men: Apokalipszis), Trevante Rhodes (Holdfény), Jacob Tremblay (A szoba), Yvonne Strahovski, Alfie Allen, Sterling K. Brown, Keegan-Michael Key és Edward James Olmos főszereplésével készül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!