Családi perpatvar

2018.10.27. 14:40

Beperelheti Meghan Markle hercegnét az édesapja

Születendő unokája láthatásáért akar bíróságra menni Thomas Markle.

The US fiancee of Britain's Prince Harry, Meghan Markle, leaves after attending a service of commemoration and thanksgiving to mark Anzac Day in Westminster Abbey in London on April 25, 2018. Anzac Day marks the anniversary of the first major military action fought by Australian and New Zealand forces during the First World War. The Australian and New Zealand Army Corps (ANZAC) landed at Gallipoli in Turkey during World War I. / AFP PHOTO / POOL / Eddie MULHOLLAND

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Eddie Mulholland

Azt írták, hogy Thomas Markle valahogy megtudta: Meghan nem akarja neki megmutatni az unokáját. A férfi ekkor döntött úgy, ha lánya nem engedi meg neki, hogy láthassa a kicsit, eljárást indíttat ellene – tette közzé a francia L'Express értesüléseire hivatkozva a borsonline.hu hírportál.

A férfi nagyapai jogaira hivatkozik, és úgy tudni, születése után azonnal meg akarja nézni a gyereket. A sussexi hercegné és apja viszonya régóta nem felhőtlen. Korábbi nézeteltéréseikről keveset tudni, de ismerve a férfi alkoholista múltját, nem kizárt, hogy régóta nincsenek jóban. Az első ismert konfliktusra akkor derült fény, amikor az apa Meghan megkérdezése nélkül, jó pénzért interjút adott az egyik lapnak.

Közben más konfliktusról is hallani. Úgy tudni, nem bátyja és sógornője, Vilmos és Kate lesznek Harry herceg születendő gyermekének a keresztszülei. Azóta azonban ez már tisztázódott. A királyi családban soha nem lehet vér szerinti rokon keresztszülő.

Borítókép: Eddie Mulholland / AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!