nem bírták sokáig

2019.11.19. 20:45

Turnéra készül a Mötley Crüe (videó)

Újra turnéra indul az amerikai glam metal együttes, kevesebb mint öt évvel azután, hogy világ körüli koncertsorozattal búcsúzott el rajongóitól.

Vince Neil (L) and Nikki Sixx (R) of Motley Crue performs live in Milano, Italy, on November 10 2015. the American band performed in 2015 in the Final Tour, which puts an end to a story that began in 1981 (Photo by Mairo Cinquetti/NurPhoto)

Forrás: NurPhoto /AFP

Fotó: Mairo Cinquetti

A 2014-2015-ös búcsúturnét megelőzően a banda tagjai szerződésben rögzítették, hogy többé nem turnéznak együtt. Egy hétfőn közzétett videóban azonban látványosan megsemmisítették a dokumentumot – írja a BBC hírportálja.

„A szerződés most érvényét vesztette, mivel a rajongók új nemzedéke töretlenül követeli, hogy a banda újra összeálljon”

- írta közleményében a zenekar.

Az Egyesült Államok stadionjaiba tervezett turnén a Def Leppard angol és az amerikai Poison rockegyüttes is csatlakozik a Mötley Crüe-hoz. A pontos dátumokat és helyszíneket később jelenti be az együttes.

Tommy Lee dobos, Mick Mars gitáros, Vince Neil énekes és Nikki Sixx basszusgitáros 158 koncertet adott a 2014-2015-ös Final Tour keretében, amelynek utolsó állomása Los Angelesben volt 2015. december 31-én.

Borítókép: a Mötley Crüe két tagja, Vince Neil énekes és Nikki Sixx

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!