Botrány

2021.11.28. 14:46

A halál szélén volt a hercegné: a palota a mai napig hazudik az állapotáról

Charlene monacói hercegnő mögött kemény év áll. Több hónapra Dél-Afrikában ragadt, miután egy orrmelléküregi fertőzés támadta meg. A betegség testileg és lelkileg is megviselte, ráadásul fél évig nem látta férjét és gyermekeit.

Charléne nemrég érkezett haza szülőhazájából, Dél-Afrikából, ahol az utóbbi fél évét töltötte egy súlyos orrmelléküregi fertőzés miatt. Nem sokáig lehetett azonban férje, II. Albert monacói herceg oldalán, hiszen rögtön kórházba is vonult, ráadásul egy Monacón kívüli intézménybe.

A palota ezt azzal magyarázta, hogy a hercegnének mentális segítségre van szüksége a kimerítő időszak után, bennfentesek szerint azonban egészen másról van szó – írja a Page Six alapján a life.hu.

Tisztességtelen, hogy úgy ábrázolják, mint akinek valamilyen mentális vagy érzelmi problémája van. Nem tudjuk, miért hagyja figyelmen kívül a palota, hogy majdnem meghalt Dél-Afrikában.

Több mint hat hónapja nem tudott szilárd ételt enni az azóta átesett műtétek miatt. Csak szívószálon keresztül tudott folyadékot felvenni, így a testsúlyának közel felét elvesztette

- mesélte egy bennfentes, aki azt is hozzátette, hogy a hercegné egy korábbi műtét miatt súlyos nyelési nehézséggel is szenvedett.

A forrás szerint Charlene hercegné nem veszítette el az eszét és nem szenved súlyos mentális egészségügyi problémáktól, csupán nagyon legyengült fizikailag, ezért kezelik. Kimerítette az elmúlt hat hónap és nagyon megviselte, hogy nem láthatta férjét és gyermekeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!