Bulvár-celeb

2023.11.18. 21:11

Már az égben ölelheti imádott fiát a tragikusan elhunyt focista édesanyja

Az anya nem tudta túltenni magát fia halálán, követte a sírba gyermekét.

MW

Illusztráció

Forrás: MTI

Fotó: Kiss Gábor

2020 januárja egész Angliát megrendítette. Ekkor ugyanis egy igen híres, a Premier League-ben is szereplő, a Bradford Cityben focizó sportoló lelte tragikus halálát. 

Jordan Sinnott focista buliznii ment a barátaival, amikor pedig az egyik kocsmából kijött, egy vörös hajú, nagydarab férfi belékötött. Azt mondta, hogy úgy könnyű lányokat megszerezni, ha valaki ilyen szépfiú. Bezzeg ő kövér és vörös.

A focista azt hitte, hogy csak tréfálkoznak vele, és poénból visszaszólt, hogy ez így van. A kötekedő azonban csak erre várt: azonnal nekiesett. A focista és barátja elmenekültek, Denovan azonban követte őket, és újból támadásba lendült. Akkorát ütött, hogy Sinnott elesett és a fejét nagy erővel a földbe verte. Amikor a rendőrség kiért, már halottnak nyilvánították.  

Sinnott párja éppen terhes volt, a sors fintora pedig, hogy soha nem ismerhette meg a kisbabáját. Az édesanyja azóta vigasztalhatatlan, sosem tudta túltenni magát fia halálán. Nemrégiben rákot diagnosztizáltak nála, és bár keményen küzdött, szervezete feladta a csatát, és az édesanya a fia után költözött az égbe – – adta hírül a Bors a The Sunra hivatkozva

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!