rampage

2017.11.15. 15:24

Videojáték-adaptációval jelentkezik a Szikla jövőre

Az egykori birkózó óriási szörnyekkel veszi fel a harcot. Az történet alapját egy King Konghoz hasonló, 1986-os játék adja.

Hazánkban leginkább a filmvászonról ismerhetjük Dwayne Johnsont, aki korábban profi pankrátorként kereste kenyerét The Rock (A Szikla) néven.

Úgy tűnik, Hollywood ismét felfedezte a színészt, és az idén érkező Jumanji 2 után jövőre is misztikus szörnyekkel kell megküzdenie. A Rampage című filmben alakít majd főszerepet, a történet alapját pedig az ugyanolyan névre hallgató 1986-os videojáték adja.

A filmben Johnson egy főemlősökkel foglalkozó tudóst alakít, akinek a legjobb barátja, George egy ritka, albínó szürkehátú gorilla. Az állat a film elején csaknem 210 cm nagyságú, ám gonosz tudósok olyan injekciókat adnak George-nak, amelytől sokkal nagyobbra nő, és kontrollálhatatlanná válik. Nem ő az egyetlen, aki kapn a szérumból: egy aligátort és egy farkast is „beoltanak”.

A három állat hatalmas pusztításba kezd, és ennek az őrületnek kell véget vetni mihamarabb.

A film várhatóan 2018-ban érkezik a mozikba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!