Olvasó

2016.11.11. 18:55

Nagy szükség van az ilyen orvosokra

Október 30-án vasárnap reggel fél 9-kor olyan rosszullét fogott el, hogy az ügyeletes orvost azonnal ki kellett hozzám hívni. 71 éves devecseri lakos vagyok.

A kihívott orvos megvizsgált, EKG-t csinált és mentővel az ajkai kórházba utalt. Délelőtt 10 órakor a  sürgősségi osztályra fektettek, majd infúziót kaptam.  Mikor a kezelés befejeződött, felkeltettek, majd a folyosóra küldtek, hogy ott foglaljak helyet. Hozzá kell tenni, hogy állni egyáltalán nem tudtam az erős szédülés és hányinger miatt. A családtagjaim tartották bennem a lelket. Az ügyeletes doktornő elkészítette a papírjaimat, hogy majd azok aláírása után hazaküldenek. Már este nyolc óra felé járt az idő, addig ott hagytak szenvedni minden kezelés nélkül. Hozzáteszem, ez a megalázó viselkedés a doktornő részéről nem az első eset volt. Miért vagyok én nála feketelistán? Nagy szerencsémre Bencsura Tünde doktornő jött  szolgálatba és, állapotomat látva, nem engedett haza. További kezelésre a neurológiai osztályon helyezett el. Több vizsgálat után gyógyszeres kezelést írt elő, amelytől ennyi nap elteltével jó irányba lépett a betegségem.

Köszönöm Bencsura doktornőnek a segítségét. Kívánom, hogy hivatásában találja meg a gyógyítás szépségét. Nagy szükség van az ilyen orvosra, aki türelmesen tud beszélni a betegekkel. A szobatársaimnak is ez volt a véleményük.

Rózsavölgyi János

Devecser

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!