hirdetés

2020.03.25. 11:34

Az Andrea Kft. ismertebb néven az Asti, immár 28 éve foglalkozik baba- és gyermekruha gyártással

Kis családi vállalkozásból nőtte ki magát és mára Magyarország egyik piacvezető gyerekruha gyártójaként tartják számon.

Folded blue and pink bodysuit with boat shoes on it on minimalistic pink and blue background. diaper for newborn boy and girl. Stack of infant clothing. Child outfit. Top view

A tervezéstől, szabáson át a kivitelezésig minden itthon történik az Asti felügyelete alatt szem előtt tartva a minőséget, funkcionalitást és persze követve a legújabb trendeket így a cég már az egymást követő harmadik évben elnyerte Az Érték És Minőség Nagydíjat.

Az Asti-t főként mesefigurás Disney-Mickey, Minnie, Micimackó termékeivel azonosítják, de folyamatosan bővül a kínálat külsős termékek terén is.

2012-ben, a már meglévő saját boltok mellett elindult az Asti webáruháza is https://www.astibababolt.hu/ hogy még több emberhez eljussanak. Elsőként a ruhák kerültek fel a webes felületre, amik fotózása, feltöltése nem kis feladat volt.

Mára a webáruház meghatározó a cég életében, ahova napi szinten kerülnek fel a legújabb ruha kollekciók, itt debütálnak az újdonságok is. Követőink hetente kapnak hírlevelet az aktuális kínálatról, akciókról, eseményekről. Mit jelent ez számokban nézve? 29 500 regisztrált vásárlójuk van, 30 000 feltöltött termék és napi szinten átlag 3000 vásárló használja a felületet. Jelenleg a kategóriák száma 1000. Igyekeznek könnyen áttekinthetővé, jól használhatóvá tenni a webes felületüket, folyamatos fejlesztésekkel, újításokkal, a vásárlás megkönnyítése érdekében.

Jó leírásokkal, képekkel kerül fel minden termék. A ruhák mellett megtalálhatók bútorok, teljes babaszoba felszerelési kellékek, babakocsik és minden, ami a biztonságos utazáshoz és etetéshez, valamint egy jó játékhoz szükséges. Kérdés esetén kollégáik szívesen segítenek. A vásárlás után a termékek kézhez vételéig mindenről értesítést küldenek e-mailben. Érdemes figyelemmel kísérni az oldalukat, Facebook és Instagram felületeiket, hogy első kézből értesüljenek az újdonságokról, kedvezményeikről és ingyenes kiszállításaikról, amikkel gyakran kedveskednek vásárlóiknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában