szponzorált tartalom

2020.05.04. 16:44

Veszprémben is válaszd a Bestmixer iskola mixer és barista tanfolyamát!

Mixer, vagy barista tanfolyamon gondolkozol? Nem szeretnél sokat utazni a tanfolyam miatt? Persze, hogy nem, hiszen így időt spórolhatsz meg! Szeretnél a legmenőbb környezetben, a legmodernebb felszerelésekkel és alapanyagokkal gyakorolni? Persze, hiszen úgy szeretnél majd dolgozni, hogy az aktuális trendeknek megfelelő legyen a tudásod!

Mindenre választ és megoldást nyújtanak Neked a Bestmixer iskola tanfolyamai.

A veszprémi mixer tanfolyam tökéletes választás számodra, hiszen itt mindent elsajátíthatsz, amivel itthoni és külföldi bárokban is elhelyezkedhetsz, sőt a Balaton közelsége miatt, a nyári szezonban könnyen találsz munkát magadnak. Mi az a minden? Nemcsak a standard koktélokat készíted el, hanem megtanítunk arra, hogyan legyél kreatív, hogyan alkoss saját koktélokat. Egyedi, csak a Bestmixer iskolánál elérhető, oktatási tananyagot állítottunk össze. A mixer tanfolyamnak az a lényege, hogy egyrészt megtanuld az alap italok elkészítését, másrészt, hogy ne csak a jól bevált receptúrát ismerd, hanem Te legyél az, aki a legújabb trendeket fogja megalkotni a jövő nemzedéke számára. Az oktatás kis létszámú csoportokban zajlik, ami lehetővé teszi, hogy mindenki, minden egyes italt elkészítsen és akár el is fogyasszon. A Haladó mixer tanfolyam pedig most ingyenes a mixer tanfolyamra jelentkezőknek!

A veszprémi barista tanfolyam igazi kávéházi körülmények között zajlik, de ezen is túl, olyan gépekkel és eszközökkel, amelyek nem mindenhol elérhetőek. Ügyelünk arra, hogy az oktatáson ne csak egy gombot megnyomni tanítsuk meg a Hallgatóinkat. Sokan gondolják, hogy ez egy nagyon egyszerű, gyorsan megtanulható szakma. Nos, a tanfolyam valóban azért is ilyen népszerű, mert akár 3 – 6 hét alatt elvégezhető, de nagyon sokat fogsz tanulni! Fontos, hogy bármilyen kávégéppel fogsz találkozni a munkád során, tökéletesen be tudd állítani, hogy tökéletes kávé italt tudj vele készíteni. Az órákon korlátlan gyakorlási lehetőséget biztosítunk, hiszen minél több kávét készítesz, annál jobb barista leszel! A Mester Barista tanfolyam jelenleg ajándékba jár a barista tanfolyamra jelentkezőknek, ami 3 továbbképzés alapjait is magába foglalja, a latte art-ot, a manapság igen népszerű alternatív kávékészítési technikákat, és az ínyencek nagy kedvenceit a kávékoktélok, kávélimonádék elkészítését is megtanulod.

Jelentkezz Te is mixer, vagy barista tanfolyamra Veszprémben személyesen, a Budapest út 16/E. száma alatt lévő központunkban!

1055 Budapest, Nagy Ignác u. 19/A.

+36 20 612 1000 | 06 1 215 0574

Adószám: 23797819-2-41

Cégjegyzékszám: 01-09-978343

KSH szám: 23797819-8532-113-01

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában