Hirdetés

2024.03.19. 04:24

Nissan és Piaggio újdonságok! Dobos Evelin is csatlakozott! Elképesztő ajánlatok!

Az Autócentrum Szabó Kft. büszkén ünnepli idén 30 éves fennállását, amely idő alatt családi vállalkozásként kifejezetten az ügyfelek elégedettségre fókuszált. Jelenleg három telephelyen, országszerte több mint 140 szakemberrel, és széleskörű szolgáltatásaival várja az autótulajdonosokat. "Nálunk az autó is a családhoz tartozik!" - vallják, és mindez nem csupán szlogen, hanem életfilozófia, amely meghatározza mindennapi munkájukat.

Veol.hu

Forrás: AUTÓCENTRUM Szabó Kft.

Az Autócentrum Szabó Csoport 1993-ban alakult, egy alulról építkező tulajdonosi szemlélettel, és azóta is kitartóan őrzi családi vállalkozási szellemét. A cég kiemelkedő sikerét visszatérő és új ügyfelek sokasága igazolja, akik megélik azt a különleges légkört, amit az Autócentrum Szabó család nyújt. A cég sikerének egyik kulcsa az, hogy munkatársaik nagy része hosszú évek óta része a csapatnak. Ez lehetővé teszi, hogy személyes kapcsolatokat építsenek ki ügyfeleikkel, és magas színvonalú szolgáltatást nyújtsanak.

Fő tevékenységi körök

Az Autócentrum Szabó Csoport kínálatában mindenki megtalálja a számára ideális személy- vagy haszongépjárművet. 13 különböző autómárka és több száz készleten lévő autó várja az érdeklődőket. Az értékesítési csapat a legmagasabb szakértelemmel segíti a választást. A cég nemcsak elad, hanem gondoskodik is. Márkaszervizeik magasan képzett szakemberekkel és a legmodernebb technikával állnak rendelkezésre. A saját karosszéria műhelyük pedig szakszerű javításokat, és teljeskörű kár ügyintézést vállal a koccanásos és egyéb karambolos munkákra, Kötelező Gépjármű Felelősség Biztosítás vagy Casco biztosítás esetén is. A vállalkozás az alkatrész kis- és nagykereskedelemben is élen jár hatalmas raktárkészlettel, így azonnali elérhetőséget biztosít az ügyfeleknek, és időt takarít meg a szervizelés során. Szakképzett flottakezelő csapatuk a legjobb megoldásokat kínálja ügyfeleiknek, törekedve a pozitív élményre és a pénzmegtakarításra.

Forrás: AUTÓCENTRUM Szabó Kft.

Újdonságok, kiemelkedő ajánlatok

Az Autócentrum Szabó Csoport folyamatosan bővíti kínálatát, így 2023 decemberében örömmel jelentette be, hogy Nissan és Piaggio márkákkal gazdagodott a székesfehérvári telephelyük termékpalettája. Emellett 2024-ben a tehetséges színésznő és műsorvezető, Dobos Evelin is csatlakozott az Autócentrum Szabó csapatához a cég egyik reklámarcaként, aki az újonnan bevezetett márka egyik zászlóshajójával, egy Nissan X-Trail autóval közlekedik. Rendszeresen megjelenik a cég közösségi média felületein, így a rajongók gyakran találkozhatnak ezentúl vele.  

Forrás: AUTÓCENTRUM Szabó Kft.

A vállalkozás március 31-ig kiemelkedő tavaszváró kedvezményekkel várja ügyfeleit. Ezek között szerepelnek a Nissan X-Trail, Nissan Juke, Nissan Qashqai és Nissan Leaf modellek akciós forgalomba helyezéssel, akár 5.000.000 Ft árkedvezménnyel vagy 0% THM finanszírozással. Most érdemes lecsapni ezekre az ajánlatokra, és részese lenni az Autócentrum Szabó családi élményének!

További információk:

https://www.nissanszabo.hu/szemelyauto/141/nissan-x-trail

https://www.nissanszabo.hu/szemelyauto/139/nissan-juke

https://www.nissanszabo.hu/szemelyauto/140/nissan-qashqai

https://www.nissanszabo.hu/szemelyauto/142/nissan-leaf

https://www.autocentrumszabo.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában