szponzorált tartalom

2021.07.22. 15:32

A Plazma Centerben nyáron is folyamatos programok várják a jótékony plazmaadókat

A Plazma Centerben a nyári hónapok alatt is tevékenyen zajlanak tovább a mindennapok – hisz a vérplazmára való igény folyamatos, az immunhiányos betegek, szervátültetésen átesett páciensek, a vérzékenységben szenvedő emberek számára a plazmából készült gyógyszer napi szinten elengedhetetlen.

A Plazma Centerben a rendszeres plazmaadók mellett folyamatosan várják az új érdeklődőket is – szerencsére nap, mint nap jelentkeznek segítő szándékú emberek, akik az átfogó orvosi vizsgálat és a laboreredmények ellenőrzése után részt vehetnek abban, hogy örökletes betegségben szenvedőknek, műtétek utáni kezelés alatt álló embereknek tegyék könnyebbé a gyógyulást és a mindennapokat.

Az intézmény törekszik arra, hogy magas szintű egészségügyi szolgáltatás mellett a már rendszeres donorok és a jövendőbeli plazmaadók számára is élvezetes legyen a centerben töltött idő. Erről a kedves fogadtatás, a szakmailag felkészült kollégák és a megannyi nyeremény, program gondoskodik.

A plazmaadásra fordított időért cserébe pénzbeli juttatás és a finomságok mellett – csokoládé, fehérje szelet, vagy nyáron jégkrém mindig jár a ferezis (vagyis plazmaadás) végeztével – a dolgozók a programok terén is igyekeznek egy kis extrát nyújtani a jótékonykodók felé.

Júliusban a veszprémi régióban rendezett Magyar Mozgókép Fesztivál alkalmával Árpa Attila járt náluk, akivel beszélgetni, fotózkodni, és még játszani is alkalma nyílt annak, aki arra a napra foglalt időpontot. Július 14-én pedig újabb vendég, Kiss Richárd bűvész tette érdekessé a Center cirkuszi témájú napját.

A továbbiakban az olimpiai játékok idejére is tartogat izgalmat a Center, emellett pedig a szeptemberi iskolakezdés is egyre közelebb lesz. A szülők számára ez mindig nagyobb kiadásokat jelent, így a gyermekes családokra gondolva, az itt szerezhető jövedelemkiegészítés mellé az augusztusi hónapban az iskolai felszereléseké lesz a főszerep. A Plazma Centerben ezekkel a kedvességekkel igyekeznek meghálálni a plazmaadóknak azt, hogy más embertársaikon segítenek.

Ha szeretnél többet tudni a plazmaadásról, vagy alkalmassági vizsgálatra jelentkeznél, megteheted az alábbi elérhetőségeken:

Recepció: 0670/ 274 3313

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában