hirdetés

2018.11.05. 10:42

Mi nem csak egy kis családi kalandpark vagyunk!

Sobri Jóska Élménypark – „A sokoldalú rendezvényhelyszín”

Nyilatkozta lapunknak a jövő évben 10. jubileumát ünneplő Sobri Jóska Élménypark tulajdonosa, Jáger Balázs.

2018. áprilisában megnyitottuk az új rendezvénytermünket, ami új szintre emeli a parkunk működését. Nem árulok zsákbamacskát, ha kijelentem, hogy támogatni szeretnénk a környékbeli vállalkozásokat, cégeket, gyárakat a dolgozóik jutalmazásában és motiválásában.

Az elmúlt években jelentősen megnőtt az igény, különböző céges rendezvények, családi napok, csapatépítő tréningek, vevőtalálkozók és különféle továbbképzések iránt.

Az új létesítmény lehetőséget nyújt, hogy egész évben fogadni tudjuk vendégeinket, akik egy-egy rendezvény alkalmával a park játékelemeinek egy részét télen is használhatják.

A hangulatos tó partján felépített 200 m² -es elegáns terem, kiválóan alkalmas nagy létszámú konferenciák, értekezletek, csapatépítő tréningek, céges napok, valamint családi események, esküvők, születésnapok, ballagások megrendezésére. A különterem befogadó képessége: 120-150 fő

A teremhez drinkbár kapcsolódik, és konyhánk minden igényt kielégítő gasztronómiai kínálattal várja a vendégeit.

A rendezvényhelyszínen, fixen telepített professzionális hang- és vetítéstechnika is rendelkezésére áll.

2019-től az esküvői piacon nem csak mint esküvő helyszín fogunk megjelenni, hanem partnereink segítségével a NAGY nap teljes körű, minőségi lebonyolítását is vállaljuk.

Természetesen egy leány, vagy egy legénybúcsú a Sobri szigeten, de akár egyéb családi rendezvények is új szintre emelhetőek a park adta lehetőségek sokszínűségével.Nagy izgalommal vágunk neki az ősznek, hiszen jönnek az évbúcsúztató rendezvénye, karácsonyi vacsorák, amelyekre a konyhánk mesterszakácsa is bőszen készül.

Az idei újdonság a csapatépítő disznóvágás lesz, melyre várjuk szeretettel a vállalkozó kedvű cégeket, baráti társaságokat.

Miután az idei nyári szezon is véget ért, ezúton szeretnék köszönetet mondani csapatunknak, és minden kedves látogatónknak, akik megtiszteltek bennünket a bizalmukkal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában