hétvégi programajánló

2019.11.22. 10:47

Mit szeretnél? Csapatni Krúbival, csendesülni 30Y-on, vagy bakonyi bakancsos túrát?

Nem tudod még, hogy mihez kezdj a hétvégén? Mutatunk pár tippet, hogy merre indulj el, az egész megyéből!

Koncert

Veszprém Krúbi szintet lépett, és elérkezett az első, önálló országos Krúbi klubturné, a Turné Nr. UNO. Péntek este 20 órától az Expresszóban, a bulit Kapitány Máté és Lil Frakk nyitja.

Ajka A 2000-ben alakult pécsi 30Y szombat este 20 órától a Rakéta Presszóban játszik.

Pápa A Pannonia Reformata Múzeum 2019-ben egyedülálló tárlatai mellett különleges zenei élményeket is kínál. A négy alkalmas koncertsorozat következő része Hegedű és cselló címmel november 23-án, szombaton 18 órától kezdődik.

Kiállítás

Veszprém A Modern Képtár – Vass László Gyűjtemény galériájában, Haász Katalin Pillanatok műve / Moments at Work kiállításáz nyitja meg Aknai Katalin művészettörténész szombaton 14 órakor, köszöntőt mond Hegyeshalmi László, a Művészetek Háza Veszprém igazgatója.

Mozi

Veszprém Folyamatosan vetítik a " target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">Jégvarázs 2-t, ahol hősnőnk kideríti, honnan ered az ereje, és a Terra Willy-t, amelyben a főhős kisfiú elszakad kutató szüleitől az űrben, de mentőkapszulája szerencsére egy vadregényes bolygón landol. Ha nem gyerekkel megyünk, randi opcióként a Tudsz titkot tartani?, a romkomok összes szabályát betartó vígjátékot ajánljuk, félni pedig az Álom doktort, amely Stephen King Ragyogásának folytatása.

Beszélgetés

Balatonalmádi Rasovszky Kristóf újra a BABban! Világbajnok sportolónkkal nagybátyja, Rasovszky Zoltán beszélget. Hallgasd meg őket családias hangulatban, sikerekről, nehézségekről. Regisztrálni az [email protected] címen lehet.

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Túra

Bakonybél Bakonyi bakancsos túra, találkozó: Pikoló Vendéglő Bakonybél, Kossuth u. 1, a részvétel díja 700 Ft/fő, útvonal: Bakonybél – Szent-kút – Fehér-kő-árok – Augusztin-tanya – Magyar Pilóta Emlékmű – Szovjet Pilóta Emlékmű – Régi veszprémi út- Bakonybél.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!