Programok

2017.02.10. 19:03

Programok, rendezvények Veszprém megyében

Tudja meg, mi történik Veszprém megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények. Böngésszen és válogasson!

Munkatársunktól

SZEPTEMBER 25.

Tapolca – Népmese hete

A Wass Albert Könyvtár és Múzeum Gyermekrészlege szeptember 25-29. között délelőtt kilenctől délután négyig vár minden gyermeket és felnőttet, aki szívesen mondana vagy hallgatna mesét. Jelentkezni személyesen vagy telefonon lehet.

SZEPTEMBER 9.

Kisasszonynapi búcsúi szentmise

Veszprém Kisasszonynapi búcsúi szentmisét tartanak a Rab Mária-forrásnál szeptember 9-én, szombaton 12 órakor. 10 órától Mária Keresztútja a Jutasi Altisztképző parancsnoki épületétől. 11.45- kor katonai kürtjel a forrástól. 12 órától szentmise, melyen közreműködik a Veszprémi Légierő zenekar. A programot eső esetén is megtartják.

SZEPTEMBER 8.

Pápai mozaikok

Pápa Molnár Lajos helytörténetíró, festő- és grafikusművész Pápai mozaikok című könyvének bemutatóját, illetve az ehhez kapcsolódó, Pápa városát ábrázoló festmény-kiállítás megnyitóját szeptember 8-án, pénteken 17 órakor tartják a Jókai Mór Városi Könyvtár olvasótermében. Köszöntőt mond Hermann István könyvtárigazgató, közreműködik Bakody Lászlóné, Üvegesné Ozorai Hortenzia, Üveges Csaba, Molnár Lajos. A tárlat megtekinthető szeptember 28-ig, a bibliotéka nyitva tartási idejében.

SZEPTEMBER 7.

Kossuth-emlékelőadás

Pápa Kossuth Lajos születésének 215., Pápa város díszpolgárává választásának 130., a pápai Kossuth utca elnevezésének 125. évfordulója alkalmából Kerecsényi Zoltán lokálpatrióta, az „Elsősorban pápai” - Városbarát Egylet ügyvivője tart vetített képes előadást Kossuth életéről, kultuszáról, megyei és környékbeli kötődéséről szeptember 7-én, csütörtökön 17 órakor a Jókai Mór Városi Könyvtárban. Közreműködik Bakody Lászlóné, az eseményt szervező Pápai Jókai Kör tagja. A program keretében átadják a Kör részére a Kossuth-emlékprojekt Éberhardt Károly-emlékplakettjét. A megjelentek Molnár Lajos festőművész emlékpecséttel ellátott képeslapját kapják ajándékba.

SZEPTEMBER 6.

Francia klub

Veszprém - Venez Parler! Társalgási klub 6-án 16 órakor az Eötvös Károly Megyei Könyvtárban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!