15°
17°
10°

Most gyermekünket, de saját magunkat is meglephetjük egy órával! (x)

Az emberi életet szakaszokra lehet bontani. Kezdve a csecsemőkorral, majd ezután jön a gyermek-majd a felnőttkor, és végül az időskor.

Általában a gyermekek a felnőttek bőrébe szeretnének bújni. Különösen az óvodás korszak a meghatározó. Vannak olyan lurkók, akik nem igazán szeretnek óvodába járni.

Ilyenkor hallhatunk tőlük különböző kijelentéseket, mint például: „Én felnőtt szeretnék lenni, mert nekik minden könnyebb”. Továbbgondolva az iskolások is azt gondolják, hogy szüleiknek egyszerűbb, hiszen elmennek dolgozni, és mikor hazaérnek már nem kell nekik semmit sem csinálni. Amíg ezzel szemben nekik iskolába kell járni mindennap, azért hogy tanuljanak. Ám amikor hazaérnek, még akkor is a leckével kell foglalkozniuk.

Azonban abba nem gondolnak bele, hogy a felnőttek élete sokszor nehezebb. A munkahelyen ugyanis nap, mint nap helyt kell állni, ahol család is van, ott még vezetni kell a háztartást, be kell fizetni a számlákat, ahol hitel is van, ott törlesztő részletet kell fizetni, és sorolhatnánk. Persze nem is várhatjuk el, hogy egy iskoláskorú gyermek ezeket mind megértse, de ha már van olyan korban a tanuló, akkor lassan adagolva próbáljuk meg megértetni vele ezeket az összefüggéseket. Ezt követően bíztatni arra, hogy ameddig lehetősége van, rá tanuljon, mert olyankor az embernek szinte csak az a feladata.

Azonban ha a gyermek egyre inkább felcseperedik, tapasztalni fogja azt, hogy amíg kicsi volt minden egyszerűbb volt. Olyankor nosztalgikus hangulatban gondolhat vissza az ember az óvodai pillanatokra, amikor például nem akart aludni délután, vagy a játékokra, amelyekkel naphosszat játszhatott. Amikor az ember felnő, számtalan dolog megváltozik az életében. Azonban ha családot alapít, a régi dolgok újra előjöhetnek. Ha beköszöntött a gyermekáldás, idővel előkerülnek a régi játékok, társasjátékok, amelyekkel játszhatunk közösen gyermekünkkel.

Az életben számos fontos dolog van, de az egyik legfontosabb tényező a család. Ahol gyermek van, ott a szülők mindent megtesznek annak érdekében, hogy csemetéjük semmiben sem szenvedjen hiányt. A legkülönfélébb ajándékokkal halmozzák el egyetlenjüket, ha születésnapja, vagy akár névnapja van. Amennyiben még nem tudja, mivel lephetné meg gyermekét, mi tudunk Önnek adni tippeket. Mit szólna egy gyermekórához? Márkáink között megtalálja a Tavolinot, valamint számos mesefigurás karóra közül válogathat gyermekének. A mesehősök között megtalálja Mickey- egeret, és Spongya bobot is.

A Tavolino gyerek karórát textil szíjjal tekintheti meg oldalunkon fém óraházzal és analóg kijelzővel. Az órán a bézs szín dominál. A számlap szintén bézs színű és mögötte egy kvarc óraszerkezet működteti az órát. Gyerekeknek tökéletes karóra lehet, amely 3ATM-es vízállósággal rendelkezik. Azonban ha magát is meglepné egy karórával, most akár női órák közül is válogathat kedvére.

A kínálat között megtalálja a Geneva Leona, a Geneva Mesh, a Felicia márkájú óráinkat is. A Geneva Leona ezüstszínű, és kerek óraházú. Ezüst színű számlap és mutatók találhatóak az órán, és 4 db kővel van díszítve.

Vékony bőr hatású szíjjal, és ezüstszínű csattal rendelkezik. További jellemzői közé tartozik a fém hátlap, és a quartz szerkezet. A Geneva Mesh egy ezüstszínű, kerek, nagyméretű óraházzal, és vastag kerettel büszkélkedhet. Fehér színű számlapja, fekete színű arab számai, és ezüstszínű, egyedi, szövött, fém szíja egyedi stílust adhat Önnek. Amennyiben felkeltette érdeklődését ajánlatunk, és még több óratípusra kíváncsi, látogasson el a www.mutatosora.hu oldalra.


Legolvasottabb

1
Töltőhálózatot állítanak üzembe Veszprémben
2
Lakótelepi napot tartottak Balatonfüreden
3
A Fájdalmas Szűzanya ünnepe Pápán
4
Családi nap a biztonságos és nyugodt munkáért
5
Elmaradt az FC Ajka mérkőzése
Felvonulás
Szauer Annamária
Egy csipetnyi reformkor Balatonkenese szívében
Kenyai siker / 9 perce
Az olimpiai bajnok Kipchoge nyerte a Berlin Marathont
A férfiaknál az olimpiai bajnok Eliud Kipchoge nyerte a vasárnap rendezett 44. Berlin Marathont.
Gyász
Fájó szívvel tudatjuk, hogy *GARAI ZOLTÁN* életének 74. évében elhunyt. Temetése 2017. szept. 27-én 12 órakor lesz Fehérváron a Béla úti temetőben. A gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *BORSZUK JÓZSEFNÉ* *szül.: Esső Mária* 58 éves korában elhunyt. Kérésének megfelelően temetése szűk családi körben történik. Gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *ÖZV. DR. GYÖKÖSSY JÓZSEFNÉ* *szül.: Kőszegfalvy Katalin * 86 éves korában elhunyt. Temetése 2017. szeptember 27-én 15 órakor lesz Győrben a Szabadi úti temetőben. Köszönjük mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, gyászunkban együttérzéssel osztoznak. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család
Pályázat / 1 órája
Szebbé tehetitek a magyar vasutat, ha van pár jó rajzos az osztályotokban
Szüret idején / 1 órája
Elvileg nem kell választani az ivás és a biciklizés között, ám érdemes
Otthon / 2 órája
Hogyan válasszunk ágyneműt?
megye i. / 3 órája
Ötöt lőtt a Füred, négyet a Tihany
Horváth Gábor
baleset / 3 órája
Felborult egy katamarán Alsóörs előtt
Kovács Erika
Játéklopás / 3 órája
Ellopta a szobatársa játékát Veszprémben
police.hu