Receptek

2013.05.28. 14:21

Receptkönyv a tartósításhoz

Szeretnénk megőrizni a nyár minden ízét és hangulatát, s ez már nem okoz gondot, hiszen a telefonunkkal is fényképezhetünk és régen ismerjük a házi tartósítást.

Varga Ibolya

Megjelent és már kapható a Pannon Lapok Társasága legújabb szakácskönyve, melyet most is olvasóink receptjeiből állítottunk össze. Szerepelnek benne befőttek, lekvárok, dzsemek, szörpök, italok, savanyúságok és egyéb finomságok. Soha ilyen sok recept nem érkezett hozzánk, 1870 finomság elkészítésének a leírását kaptuk meg abból a négy megyéből, melyekben megjelennek a napilapjaink.

 



Veszprém megyéből huszonhét olvasónk kétszázhetvenkét receptje érkezett. Minthogy még csak a következő napokban kezdődik el a befőzések időszaka az eperrel, tehát még messze vagyunk az uborkaszezontól, nemcsak haszonnal forgathatjuk, hanem még ebben az évben fel is használhatjuk a leírásokat. A kötet 2190 forintban kerül, de megyekártyával rendelkező olvasóink tetszőleges példányszámban 1590 forintért vásárolhatják meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!