Reklám

2012.04.02. 09:29

Megoldás a JA-KO PARTS Autóalkatrész! (x)

Alkatrész Távol-Keleti autóhoz? Megoldás a JA-KO PARTS Autóalkatrész!

nincs nev

Szolgáltatások: autóalkatrészek beszerzése japán, koreai és európai típusokhoz, gyári, utángyártott és bontott alkatrészek forgalmazása. Cégünk üzletpolitikája a megfelelő minőség és az alacsony ár biztosítása, valamint a rugalmas, gyors kiszolgálás, vevőink elégedettségének biztosítása.Termékek: fékalkatrészek, rugók, lengéscsillapítók, futómű egyéb alkatrészei, karosszéria elemek, lámpák, üvegek, motorolajok, szűrők, kipufogók, hűtés és fűtés elemei, egr szelepek, kuplungok, kettős tömegű lendkerekek, féltengelyek.

 

Motorkerékpár alkatrészek: motorolajok, szűrők, fékbetétek, láncszettek, gumiabroncsok.

Egyéb szolgáltatások: hengerfejek felújítása, javítása, motorikus alkatrészek forgalmazása, tömítések, dugattyúk, szelepek, injektor és kipufogó alkatrészeinek kereskedelme. gumiabroncsok, keréktárcsák eladása minden méretben, minőségben.

Vállaljuk még: LADA típusú versenymotorok javítását, építését, igény szerint 1300-2000 ccm-ig versenyalkatrészek beszerzését, versenygumik forgalmazását.

Kapcsolat, árajánlat, info: 0620/9620615, e-mail:[email protected]

Megrendelések, árajánlatok készítéséhez kérjük legyen Önnél a gépjármű forgalmi engedélye a pontos beazonosításhoz, hogy az Ön kiszolgálása tökéletes legyen.

Jelenlegi akcióink:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!