Rendőrségi

2011.05.16. 13:00

Meghosszabbított előzetesben a gyermeke bántalmazásával gyanúsított férfi

A veszprémi városi bíróság július közepéig meghosszabbította annak a fiatal férfinak az előzetes letartóztatását, akit a rendőrség azzal gyanúsít, hogy bántalmazta másfél éves kisfiát, aki később belehalt sérüléseibe.

Napló Online

A rendőrség az ügyben halált okozó testi sértés gyanúja miatt folytat nyomozást. Mint arról beszámoltunk február másodikán a devecseri ügyeletes orvoshoz vitte el az eszméletlen állapotban lévő kisfiát egy helyi apuka. A doktornő mentőhelikopterrel a győri megyei kórházba szállíttatta az eszméletlen gyermeket. Az apa az orvosnak azt mondta: a kisfiú három héttel korábban játék közben az ágy sarkába ütötte be a fejét, de csak akkor lett rosszul, amikor ringatták. A szakértő megállapította, hogy a gyermeken összesen három fejsérülés található. A gyermek február 6-án meghalt.

A rendőrség február 10-én őrizetbe vette a 18 éves devecseri apát, aki megalapozottan gyanúsítható halált okozó testi sértés elkövetésével. A gyanúsítottat február 13-án helyezték előzetes letartóztatásába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!