Sport

2013.12.17. 11:22

1. Futsal Club Veszprém: nyolc gól, győzelem

Veszprém - Fontos győzelemmel zárta az évet a veszprémi NB I-es futsalcsapat, amely a szombathelyiek otthonából hozta el a három pontot.

Horváth Gábor

Idegenbeli mérkőzéssel búcsúzott az esztendőtől az 1. Futsal Club Veszprém. A bakonyiak a Szombathelyi Haladás otthonában vendégeskedtek. A találkozót a veszprémiek kezdték jobban, ennek ellenére a házigazda szerzett vezetést. Gyorsan jött az egyenlítés, Vas Ferenc volt eredményes, majd a gólt három másik bakonyi találat követte a szünetig. Az első harminc percben Vas mellett Marton Bence is duplázott.

A folytatásban a Haladás talált be négyszer, míg a Veszprém – Tatai József révén – csak egyszer, így 33 perc játék után döntetlen volt az állás, 5:5. A hajrá aztán megint a vendégeknek sikerült jobban, akik magabiztosan gyűjtötték be a három pontot. A veszprémiek a bajnokság első 14 fordulójában 22 pontot szereztek, ezzel hatodikak a tabellán. A csapat legközelebb január 13-án lépnek pályára.

A veszprémiek (Tar) legközelebb januárban lépnek pályára a bajnokságban. Fotó: Penovác Károly

Haladás–1. FC Veszprém 5:8 (1:4)

Szombathely

1. Futsal Club Veszprém: Reveland – Bényi, Tar, Marton, Boromisza D. Csere: Sárdi (kapus), Finta, Tatai, Boromisza G., Vas, Hazuga, Mudra. Edző: Madarász János.

Gólszerző: Bánfalvi, Szimcsák, Domokos, Halmos 2, illetve Vas 2, Marton 2, Tatai, Finta, Boromisza G., Domokos (öngól).

Kiállítva: Szimcsák (Haladás) a 40. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!