Sport

2009.10.26. 10:14

Matthäus Argentínába szerződik, ha neje is úgy akarja

Berlin - Hamarosan az argentin Racing Club vezetőedzője lehet Lothar Matthäus, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya.

MTI

A hétszeres bajnokcsapat - amely 1966 óta csak egy trófeát nyert - jelenleg sereghajtó az őszi pontvadászatban 10 meccsen szerzett 5 pontjával.

Rodolfo Molina klubelnök szombaton jelentette be, hogy a 48 éves német szakemberé a kispad, aki viszont cáfolta az értesülést:
   
"A szerződés 80 százalékban kész, de még dolgozunk rajta. Először beszélnem kell a feleségemmel."
   
A 21 éves Liliana állítólag csak akkor adja áldását a költözésre, ha Dél-Amerikában is folytatni tudja modellkarrierjét.
   
A játékosként világbajnok Matthäus 2004 februárjától 2005 decemberéig volt a magyar válogatott szakvezetője, majd a brazil Atletico Paranaenséhez szerződött.

A következő állomás - 2006 és 2007 között - az osztrák Red Bull Salzburg volt, amellyel bajnokságot nyert. Legutóbb az izraeli Maccabi Netanyánál tevékenykedett. Idén júniusban hírbe hozták az FC Fehérvárral, de a felek nem jutottak egyezségre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!