Sport

2010.03.09. 06:05

Kaká Barca-Real BL-döntőt szeretne

Madrid - Kaká, a Real Madrid brazil légiósa azt szeretné, ha csapata az FC Barcelonával találkozna a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében.

MTI

"Tudom, hipotetikus a felvetés, ám óriási lenne, ha összejönne ez, a spanyolok, illetve valamennyiünk számára álomszerű finálé - nyilatkozta a fővárosi elitklub dél-amerikai ásza.

- A Madrid tízedik BL-diadalát gyűjthetné be, ráadásul a meccset nálunk, a Bernabeu Stadionban rendezik. Nekem az a véleményem, hogy a jubileumi siker lehetőségének motiválnia kell bennünket, nem pedig nyomasztania. Csak így juthatunk el a csúcsra. Én már játszottam győztes és vesztes BL-fináléban, tudom milyen nehéz eljutni addig az egyszeri és felejthetetlen pillanatig, amikor az ember a feje fölé emeli a trófeát." 

A Real Madrid a nyolcaddöntő első mérkőzésén 1-0-ra kikapott az Olympique Lyon otthonában. A visszavágót szerdán rendezik a Bernabeu Stadionban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!