Sport

2010.09.20. 15:42

Kemény szó, edzői kritika

Veszprém - Ne szépítsük a dolgokat, esélyünk sem volt a győzelemre - fogalmazott a Tatabányától elszenvedett 4:0-s vereség után Orbán Tamás, a Veszprém FC mestere.

B. Virág Rita

Orbán Tamás, a Veszprém FC szakvezetője most sem rejtette véka alá véleményét. A szakember kifejtette, a Tatabánya minden téren jóval előrébb jár csapatánál.

- Meg kell nézni a két együttes játékosállományát, a létesítményhelyzetet, és ezután tudunk reális véleményt mondani. A Tatabánya játékban, erőnlétben is felülmúlt minket a csodaszép stadionjában, a minden igényt kielégítő pályán. Esélyünk sem volt. Nagyon messze vagyunk ettől a szinttől. Elég, ha csak annyit mondok, hogy a mi pályánk nagyjából olyan, mint egy szántóföld? - tette fel a költői kérdést az edző.

A tréner azt is elmondta, mindenképp változtatni akar a következő bajnokságig, mert akad a társaságban egy-két ember, aki elhitte magáról, hogy kirobbanthatatlan a kezdőcsapatból. Azt is elmondta, közölte az öltözőben, hogy senkinek sem kötelező futballozni, el lehet menni dolgozni és ott lehet unottan, érdektelenül viselkedni, kifogásokat gyártani, a VFC-nél azonban ez a viselkedés megengedhetetlen.

- Nem vagyunk nagy csapat. A bennmaradás a célunk, azonban sokan elfelejtették ezt és még mindig azt hiszik, az NB III-as szint elég ide. Az eddigi két győzelmünket a szerencsének is köszönhetjük. Bebizonyosodott, ennél sokat több kell a másodosztályban - osztotta meg véleményét lapunkkal a tréner.

A VFC-nél nincs sok idő a lelkizésre, hiszen szerdán már újabb feladat vár a gárdára, a Magyar Kupában Lipóton vendégszerepelnek.

- Azoknak szeretnék lehetőséget adni, akik eddig kevesebbet szerepeltek. Szeretnék végre pozitívan csalódni és sima győzelmet ünnepelni - zárta a beszélgetést Orbán Tamás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!