Sport

2011.02.10. 20:05

Újabb esélyt kaptak helyezésük megőrzésére a veszprémi röpisek

Veszprém, Sümeg - A férfi röplabda extraligában megint dupla forduló jön, az NB I-ben csak vasárnap játszik a Sümeg.

B. Virág Rita

A Company VRC extraligás férfi röplabda együttese az elmúlt héten kellemetlen fiaskóba szaladt bele a MAFC otthonában. A nem várt vereség után Nyári Sándor edző úgy nyilatkozott, el kell gondolkodnia a folytatáson.

- Ez a nyilatkozat abszolút tükrözte az akkori lelkiállapotomat. Azóta már lehiggadtam és meg kell mondjam, rengeteget gondolkodtam. Úgy gondolom, elérhetőek a céljaink, a negyedik-hatodik hely egyikének megszerzése, csak kissé rapszódikus a csapat tudásfedezete - összegzett a szakember. Hozzátette, szó sincs róla, hogy bármit is feladna, sőt a kudarc inkább megerősítette abban, hogy továbbra is Veszprémben kell dolgoznia.

- A hétvégi dupla fordulóban újabb esélyt kapunk rá, hogy az ötödik helyünket bebiztosítsuk. Nos, Dágon nehéz dolgunk lesz. A pénteki összecsapáson ugyanis munkahelyi elfoglaltság miatt nem szerepelhet sem Cziczó Gábor, sem a bokasérüléssel bajlódó Németh Ervin. Talán vasárnap, a Szeged elleni hazai ütközetre már teljes lesz a keretünk.

Az NB I-es Sümeg vasárnap a székesfehérvári Kodolányi csapatát látja vendégül.

- Az a nyíregyházi győzelem után kiderült, az idei évünk jobb, mint a tavalyi, nem kell a kiesés ellen harcolnunk, megvetettük a lábunkat a középmezőnyben. Ezután már a legfontosabb, hogy nézőinket kiszolgáljuk és minél több győzelemmel örvendeztessük meg őket. Egységes, fiatal gárdát fogadunk, óva intek bárkit is az elhivatottságtól - fogalmazott Markó Gábor, a SRE játékos-edzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!