Sport

2011.03.04. 18:59

Szem előtt a rájátszás

Veszprém - Kéthetes szünet után folytatódik a férfi extraligás röplabda-bajnokság, a Company VRC a MAFC-ot fogadja. A női NB I-ben a VESC is otthon szerepel.

B. Virág Rita

- A bajnoki szünetet igyekeztünk alaposan kihasználni, főleg az erőnlétünk fejlesztését tartottuk szem előtt. Amolyan mini alapozást végeztünk, rengeteget medicinlabdáztunk és lépcsőztünk. Ezen kívül a Dunaferrel két edzőmérkőzésen próbáltunk ráhangolódni a középszakasz zárófordulójára, valamint a közelgő rájátszásra - összegzett Nyári Sándor, a Company VRC szakvezetője.

Vasárnap 17 órakor a Veszprém a MAFC-ot látja vendégül az 59. helyért zajló középszakaszban.

- A MAFC otthonában sima vereséget szenvedtünk. Ellenfelünk nagyon jó napot fogott ki, gyakorlatilag leütöttek bennünket a pályáról. Szeretnénk tisztességgel befejezni a középszakaszt és a hatodik helyünket megerősíteni.
A MAFC ellen Horváth Szabolcs családi elfoglaltságai miatt nem szerepelhet.

A Veszprém már a rájátszást is szem előtt tartja, a papírforma szerint a négy közé jutásért a Kazincbarcikával kell majd két győzelemig tartó párharcot vívnia.

A női röplabda NB I-ben egri veresége után a Veszprémi Egyetem SC a Palotát fogadja a középszakaszban.

- Egerben nagyon gyengék voltunk, papírforma eredmény született. Most az a feladat, hogy a hátralévő fordulókban a lehető legtöbb pontot begyűjtsük, így nem juthatunk a kiesés sorsára. Úgy vélem, két hazai ütközetet és a Palota elleni idegenbeli csatát mindenképpen meg kell nyerni - foglalta össze Oláh János, a VESC mestere a helyzetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!