Sport

2012.03.08. 18:34

Gokart a pihenőt követően

Balatonalmádi - A téli pihenőt követően megkezdődött az országos amatőr gokartbajnokság. A pilóták a száguldásra "kiéhezve" érkeztek az óbudai pályára, ahol összemérték tudásukat.

Novothny Ottó

A tavalyi összetett ezüstérmes balatonalmádi Miklósi Tibor is négykerekűbe ült az idei első óbudai futamon. A fiatalember célja, hogy  idén egyet javítson helyezésén, ami esetében természetesen az aranyérmet jelenti.

Miklósi kategóriájában tizenöten neveztek, és mivel a tavalyi első helyezett nem indult, így a balatonalmádi fiatalember kezdte az időmérő edzéseket. A téli szünet, amikor egyáltalán nem tudott gyakorolni, meglátszott teljesítményén: a hetedik rajtkockát szerezte meg, miközben újra kellett ismerkednie a gokarttal.

Aztán a futamon romlott a helyzet, ütközött, a megsérült autóval a nyolcadik helyre csúszott vissza, és végül itt is ért célba olyan pályán, ahol nehezen lehetett előzni.
Természetesen javítani lesz még bőven idő, hiszen a bajnokság folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!