Sport

2013.03.26. 15:30

Kimagasló Veszprém megyei dartszereplés

A hagyományoknak megfelelően a főváros adott otthont a dartozók diákolimpiai országos döntőjének. A Veszprém megyei ifjak nagyszerűen céloztak nyilaikkal.

Novothny Ottó

Valamennyi korcsoportban állhatott fel a dobogó valamelyik fokára Veszprém megyei dartos. Az országos diákolimpia döntőjében három korosztályban versengett a száznál is több ifjú.

A legfiatalabbak között (I II. korcsoport) Hartmann Virág (Balatonfüred, Eötvös iskola) nagy csatában bronzérmet érdemelt ki. 
Ugyanitt a fiúknál Sebestyén Richárd (Felsőörs, általános iskola) szintén a harmadik helyen végzett, a nyakába bronzérem került.
Szintén a legkisebbek között állt rajthoz Giba Martina, aki a negyedik és Horváth Lili, ő az ötödik helyen fejezte be a vetélkedést. Biros Benedek, illetve Vörös Bálint ugyancsak az előkelő ötödik helyen zárta a versengést. Ők valamennyien a pécselyi általános iskola tanulói.

Az V-VI. korcsoportos lányoknál Kovács nyert, Tímári harmadik


A III-IV. korosztályban Kun Henrietta (Balatonfüred, Református iskola) a dobogó második fokára léphetett fel, míg kortársa, Kocsis Tamás (Balatonfüred, Szent Benedek Gimnázium) harmadik helyen végzett.

A legidősebbek közül (V-VI. korcsoport) Kovács Csilla (Veszprém, Delfi Koronája Gimnázium) valamennyi riválisát legyőzve szerezte meg az aranyérmet. Szintén ebben a kategóriában Tímári Vivien (Zánka, Egry szakiskola) érdemelte ki az ezüstérmet.  A fiúknál Kovács Róbert (Veszprém, Jendrassik szakképző) szintén a második helyen zárt. 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!