Sport

2013.05.01. 17:42

Két füredi kiállítás

Kilenc emberrel zárta bajnoki mérkőzését a füredi csapat, amely ennek ellenére nyert és visszavette első helyét a labdarúgó NB III Bakony-csoportjában.

Napló sport

BFC_Komárom
2:0 (1:0)

Balatonfüred, 100 néző. V.: Lakics. Balatonfüred: Kádár - Tar, Szabó, Karácsony, Gubicza, Ramirez, Boromisza G., Boromisza D. (Henrique), Tornyai (Babik), Kovács, Benedek (Krén). Edző: Pető Tamás. Komárom: Dold Tóth, Víg, Csonka, Agg, Pekler, Mezei (Sallai), Nagy R. (Antalovits), Nagy Z. (Mesterházi), Bakura, Kaposi. Edző: Milus Olivér.

A 25. percben Boromisza Gábor indította kiválóan Kovács Gábort, aki elhúzta a kifutó kapus mellett a labdát és éles szögből lőtt a hálóba, 1:0. A 30. percben Boromisza G.-t két sárga lap után kiállította a játékvezető. A 60. percben Babikot felvágták a 16-oson belül, de a bíró a füredi játékosnak adott sárgát, majd reklamálásért még egyet. A 93. percben Kovács G. kiugratta Tar Krisztiánt, aki védőjét kicselezve 16 méterről a kapus felett a hálóba helyezett, 2:0. Kilenc emberrel is biztosan nyert a Füred, de a sikerért keményen meg kellett dolgozni.

Jók: mindenki, ill Pekler, Nagy Z.

Pető Tamás: -  Hosszú pályafutásom során ilyen minősíthetetlen játékvezetéssel még nem találkoztam.






A füredieknek (Gubicza Gábor) keményen meg kellett dolgozniuk a pontokért (Fotó: Gáspár Gábor)

 

Répcelak_Pápa II
1:0 (1:0)

Répcelak, 100 néző. V.: Vizi. Répcelak: Kovács - Orbán (Baranyai), Koncz, Csordás, Pados, Nyírő, Ivancsics, Tamási (Tóth), Simon, Beke (Molnár), Dancsecs. Edző: Balassa Péter. Lombard Pápa II: Markek Kalmár B., Dóczi, Venczel, Enyingi I M., Horváth T., Radics, Páli, Enyingi II. M., Kálmán (Horváth Á.), Kalmár D. (Kastély). Edző: Nagy Mihály. A 8. percben Koncz két kézzel ütötte el a labdát a 16-oson belül, a büntető elmaradt. 

A 47. percben egy hazai bedobás után Simon forgolódott, a hosszúra átemelt labdája Bekét találta meg, aki egy lövőcsel után a rövidbe lőtt, 1:0. 

Nagy Mihály: A játék képe és a helyzetek alapján nyernünk kellett volna. 

Jók: Nyírő, Kovács, Simon, ill. mindenki. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!