Sport

2013.06.12. 13:56

10 éves a Hoops Starz Streetball

Tíz esztendővel ezelőtt rendezték meg először Veszprémben a Hoop Starz utcai kosárlabda-eseményt. Idén a szervezők június 15-én várják a sportág és az életérzés kedvelőit.

Novothny Ottó

A veszprémi Szabadidősport Centrumban szombaton tehát jubileumi streetballrendezvénnyel emlékeznek meg a szervezők (Utca Hangja Szabadidő és Sport Egyesület) az elmúlt évek közös versenyeire.

A négy négy elleni játék természetesen most sem maradhat ki (kezdés 10.00), ahogy a hárompontosdobó verseny sem. Lesz egy egy elleni bajnokság, ahogy a zsákolóverseny, a kiejtő és a félpályás dobóvetélkedő is állandó programja a Hoop Starz kosaras rendezvényeknek. Az elődöntők és a finálék 18 órakor kezdődnek.

Ezúttal a különleges elfoglaltságok közé tartozik majd a jojóverseny, miközben az ifjabbak aszfaltrajzban mérhetik össze képességeiket. Lesz utcai játékok bemutatója (ugrálókötél, hulahoppkarikázás, ugróiskola és egyéb érdekességek) is.

A veszprémi utcai kosárlabda idén tizedszer szórakoztat majd (Fotó: Kiss Éva)

Kindler Krisztián főszervező elmondta, hogy az Eötvös megyei könyvtár kisgalériájában rendhagyó kiállításon idézik fel az elmúlt tíz esztendő történéseit (megnyitó június 14-én 16.30-kor). Az érdeklődők megnézhetik azt a barátságos összecsapást is (15.00), ahol a Veszprémi Egyetem SC egykori és mostani játékosai a Pannon Várszínház színészei, a VEDAC atlétái és a megyeszékhely újságírói lépnek majd pályára.

Elmaradhatatlan, állandó kísérő a hip-hop és soulzene, ami egész nap hallgatható és persze a jó hangulat.

Részletes program:

Hoops Starz Streetball 2013
Időpont: 2013. június 15.
Helyszín: Veszprém (Jutasi úti Szabadidősport Centrum, Jutasi út 18.)
Kezdés: 10:00 órakor

Programok: 4 On 4 bajnokság, 3 pontos dobóverseny, 1 On 1 Bajnokság,Zsákolóverseny, kiejtő, félpályás dobóverseny, exkluzív barátságos kosárlabda mérkőzés,
Yo-Yo verseny és vásár, rendhagyó kiállítás, aszfaltrajz verseny, utcai játékok bemutatója (ugróiskola, hula-hopp, ugrókötelezés, skelly).
Jelentkezés: június 14-ig, 06-20/399-6198, [email protected] . A nevezés/jelentkezés ingyenes. Információ: www.facebook.com/hoopsstarz, www.hoopsstarz.blog.hu

10 h: Megnyitó, csoportmérkőzések. 4 On 4 Bajnokság, 3 pontos dobóverseny, 1 On 1 Bajnokság
15 h: Exkluzív barátságos kosárlabda mérkőzés
18 h: Elődöntő és döntő mérkőzések
19 h: Eredményhirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!