Sport

2013.12.08. 15:25

Búcsúzik a csapat

Három mérkőzést játszik még a veszprémi férfi kézilabdacsapat ebben a naptári évben. Hétfőn 18 órakor a Vác ellen lép pályára.

Horváth Gábor

A hétfői találkozó az utolsó hazai fellépés lesz 2013-ban.

A bakonyiak egyébként a Váccal oda–vissza megmérkőznek a héten, hétfőn hazai pályán, pénteken idegenben, a két meccs között pedig a Magyar Kupában lesz feladata a címvédőnek. Az MKB–MVM szerdán az NB I/B-s Balmazújváros otthonába utazik.

Iváncsik Gergő megsérült az Orosháza ellen, idén már nem léphet pályára (Fotó: Penovác Károly)

A veszprémi együttes háza táján minden a normális mederben folyt az elmúlt időszakban. Carlos Ortega tanítványai az összes bajnoki mérkőzésüket könnyedén nyerték meg. Legutóbb, múlt pénteken az Orosházát verték 42:20-ra. A csapat ezen a meccsen és a többin is a nagy fölény mellett szinte végig jó teljesítményt, nagy sebességű, dinamikus kézilabdát mutatott, egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy leeresztett volna év végére a társaság. A látottakkal a spanyol mester és a közönség is elégedett volt.A múlt héten Nagy László sikeresen tért vissza kéthetes kényszerpihenője után, Iváncsik Gergő viszont éppen kidőlt a sorból. A válogatott szélső bokája az Orosháza ellen rándult meg, de szerencsére hosszabb időt neki sem kell kihagynia. Pénteken egyébként Iman Jamali és Zivan Pesic sem volt keretben, mindkét játékos csak a lelátón ült, előbbi betegség, utóbbi kisebb sérülés miatt.

A Vác elleni összecsapás hétfő este 18 órakor kezdődik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!