Sport

2015.11.07. 15:22

Továbbra is veretlen a BVK

Balatonfűzfő – A Dunántúli Vízilabda Liga gyerek I bajnokságának második fordulójában a Szekszárd és a Kaposvár együttese ellen ugrott vízbe a BVK – és maradt veretlen.

Heffler Péter

A Balaton Vízilabda Klub gyerek I korosztályú csapata a DVL második fordulójában sem talált legyőzőre, így négy mérkőzés után is őrzi idei veretlenségét Kerekes Csongor együttese. A Balaton-partiak a szombati, Pécsen rendezett játéknapon a Nagy Dominik, Schreiner Dávid, Varga Klaudia, Schreiner László, Brodmann Marcell, Pintér Benedek, Bendicsek Bálint, Petrohai Bence, Polgár Barnabás, Papp Levente összetételű kerettel előbb egy rendkívül izgalmas mérkőzésen, 5-1-es hátrányból egy negyed alatt felállva, 7-7-re végeztek a Szekszárddal, majd 24-2-re lelépték a Kaposvár gárdáját.

A BVK gyerek I-es korosztályú csapata ezúttal sem talált legyőzőre.
Fotó: Balaton Vízilabda Klub


Kerekes Csongor edző kiemelte, hogy a sérülések, betegségek okán alaposan megtizedelt, legjobbjait nélkülözni kénytelen BVK remekül helytállt, köszönhetően többek között a hét találatig jutó Bendicsek Bálintnak, és a hat-, illetve ötgólos Papp Levente – Schreiner Dávid párosnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!