Sport

2017.05.01. 09:09

Hajnal 3-kor meglepték a győztes veszprémi csapatot

Veszprém - A Telekom Veszprém legelszántabb szurkolói és a Veszprémi Szurkolói Egyesület hajnal három órakor titokban köszöntést szerveztek a Montpellierből hazatérő, Final Fourba jutott csapatnak.

B. Virág Rita

- Amikor kiderült, hogy a csapat újra a kölni négyes döntő résztvevője, Bakai László szurkolótársam felhívott, hogy ünnepeljük meg a csapatot, ahogy hazatér Francaiországból - kezdte Gyurákovics István, a veszprémi drukkerek vezetője. - A dolgokat nehezítette, hogy éjjel hajnali háromra értek a srácok Veszprémbe. Persze a legelszántabb szurkolókat a szokatlan időpont sem tartotta vissza. Éjjel fél háromkor gyülekeztünk a Veszprém Arénánál,s legalább százan össze is jöttünk - tudtuk meg.

Fotó: Melczer Zsolt

A csapat busza aztán három óra magasságában gördült be a Veszprém Aréna parkolójába, ahol percekig zúgott a "Szép volt, fiúk!", valamint a "Final Four!" rigmus.

A válogatott program miatt csonka társaság szállt le a járműről, de Ilic, Marguc, Schuch, Gajic, Blagotinsek, Alilovic, Iváncsik, és Ugalde azért így is meghatódottan fogadta a szurkolókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!