Az utolsó hazai mérkőzés jön

2019.05.10. 18:13

A balatonfürediek jó játékkal szeretnének búcsúzni közönségüktől

Idénybeli utolsó hazai bajnoki mérkőzésére készül a Balatonfüredi KSE, amely szombaton az Egert fogadja a kézilabda élvonalban.

Haraszti Gábor

Csoknyai Istvánék kiváló sorozatban vannak, amelyet az Eger ellen is folytatni szeretnének

Fotó: Penovác Károly

A balatonfürediek a múlt héten folytatták remek sorozatukat, a BKSE nyolc meccset nyert zsinórban az NB I-ben. Ezek közül hét magabiztos, fölényes siker volt, egyedül a budakalászi egy góllal megnyert találkozó nevezhető szorosnak és ez mindenképpen imponáló. A legutóbb, múlt pénteken a Balaton-partiak 11 góllal verték a Komlót.

– Jól működött a védekezésünk, motiváltan, lendületesen kézilabdáztunk – foglalt össze az előző bajnokira visszatekintve Csoknyai István edző, aki kiemelte csapata jó játékát és azt, hogy a legfiatalabbak is pályára kerültek, mi több, jól teljesítettek.

Csoknyai Istvánék kiváló sorozatban vannak, amelyet az Eger ellen is folytatni szeretnének
Fotó: Penovác Károly

A következő ellenfél az Eger lesz, a Füred szezonbeli utolsó hazai mérkőzése szombaton 18 órakor kezdődik. – Tisztában vagyunk vele, hogy vetélytársunk ezer sebből vérzik, de nekünk a saját dolgunkkal kell törődnünk. Figyelmesen készültünk, próbáljuk tartani az utóbbi időszakban mutatott minőséget. Szeretnénk jó játékkal búcsúzni a hazai közönségtől.

Csoknyai István megjegyezte, azért sem dőlhetnek hátra, mert a negyedik helyüket meg kell védeniük, a Csurgói KK egy ponttal van lemaradva az ötödik pozícióban. Az Eger elleni találkozót követően, jövő szombaton a BKSE a Ferencváros otthonában zárja a 2018/2019-es évadot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!