Sport

2016.05.09. 10:50

Fit-kid: két ifjú hölgy is feljebb lépett egy osztállyal

Veszprém - Eldőlt, szeptembertől két ifjú hölgy is képviselheti klubját, a Balaton Fitness SE-t az első osztály egyéni kategóriájában.

Horváth Gábor

A Balaton Fitness SE fit-kides lányai Csongrádon folytatták remek szereplésüket. A településen az első osztály csoportos és a másodosztály egyéni versenyeit rendezték a fitnesz gyerek változatának számító sportágban. Csapó Zsuzska edző tájékoztatása szerint az első osztályban még újoncnak számító veszprémi lányok szép gyakorlatokkal bizonyították, hogy hamarosan velük is számolni kell a legjobbak között.

Raffai Bíbor ezúttal is a dobogó legfelső fokáig menetelt
Fotó: Balaton Fitness SE

- Egy igen népes és erős mezőnyben Raffai Bíbor és Lukács Laura egyes korcsoportos duója, valamint a kettes korcsoportban Edelényi-Szabó Alexa és Raffai Mercédesz kettőse egyaránt a hatodik helyen zárt. Nagycsapatban az Edelényi-Szabó-Raffai-Raffai-Lukács-Herczeg összeállítású csapat az ötödik helyen végzett. Külön dicséret jár Herczeg Petrának, aki mindössze két hét alatt sajátította el a koreográfiát, és vállalt be olyan elemeket, amelyeknél még tanulási fázisban volt - foglalt össze a Csapó Zsuzska.

A tréner, aki Horváth Péterrel készítette fel a versenyzőket, az egyéni megmérettetésről is beszámolt. - A hármas korcsoportban Réger Anna Máriát csak egy hajszál választotta el a legjobb 10-be kerüléstől, itt Lukács Laura nyolcadik lett, Raffai Bíbor pedig az őszi versenyhez hasonlóan a dobogó legfelső fokáig menetelt. Az ötös korcsoportban Raffai Mercédesz elemrontás következtében hetedikként zárt, az első helyet Edelényi-Szabó Alexa szerezte meg. Alexáról lényeges elmondani, hogy ősszel került fel a másodosztályba, miután tavaly tavasszal a harmadosztályban minden versenyét megnyerte, és ezzel a sikerrel kvalifikálta magát az élvonalba. Ugyanez elmondható Raffai Bíborról is, így szeptembertől két versenyző képviseli klubunkat egyéniben az első osztályban.

Címkék#fitnesz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!