idegenben játszanak

2018.12.15. 11:30

Az év utolsó mérkőzése következik a Telekom Veszprém számára

A 2018-as esztendő utolsó bajnokiját december 16-án, vasárnap vívja a Telekom Veszprém férfi kézilabda-együttese, a Cegléd otthonában.

B. Virág Rita

Lékai Mátéék (a labdával a bakonyiak irányítója) a Cegléd otthonában zárják az évet

Fotó: Pesthy Márton/Napló

A férfi kézilabda NB I-ben a tizenkettedik helyen álló Cegléd csapatához látogat vasárnap 18 órától a Telekom Veszprém. A bakonyi együttes tizenharmadik bajnokiját játssza majd ebben az idényben, és az elmúlt hetek eredményeinek köszönhetően a hatodik helyről felzárkózott a másodikra. Jelenleg a címvédő, a MOL-Pick Szeged makulátlan mérleggel, tizenöt győzelemmel és 30 ponttal vezeti a mezőnyt, a Veszprém eddig 24 pontot szerzett.

Lékai Mátéék (a labdával a bakonyiak irányítója) a Cegléd otthonában zárják az évet Fotó: Pesthy Márton/Napló

A Cegléd számára nagyon fontos lenne a pontszerzés, hiszen jelenleg csak a tizenkettedik, hat ponttal. A sereghajtó Vecsés pont nélkül áll, a tizenegyedik Mezőkövesd öt egységet gyűjtött, vagyis a Cegléd roppant könnyen a kieső zónában találhatja magát. A vendéglátónak azonban vajmi kevés esélye van pontot rabolni a hetek óta egyre jobb formát mutató Telekomtól.

A veszprémiek számára ezt követően februárig meccsszünet lesz, legközelebb február 2-án, a Csurgó otthonában lépnek pályára az NB I-ben. A Bajnokok Ligájában február 9-én jön a következő erőpróba, amikor a csoportot vezető Barcelonát látják vendégül a bakonyiak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában