Sport

2015.04.03. 13:17

Bécsi Nikolett újabb remek eredményei

Veszprém - A felvidéki Eperjesen megrendezett nemzetközi taekwon-do kupán is letette névjegyét Bécsi Nikolett, aki egyéni versenyszámban és csapatversenyben összesen három arany-, illetve két ezüstérmet szerzett.

Polgár Tibor

A felvidéki Eperjesen megrendezett nemzetközi taekwon-do kupán is letette névjegyét Bécsi Nikolett, aki egyéni versenyszámban és csapatversenyben összesen három arany-, illetve két ezüstérmet szerzett.

A megmérettetésen nyolc ország sportolói vettek részt, köztük a veszprémi Bécsi Nikolett, a Padányi Klub edzője, aki a magyar válogatott versenyzőjeként szállt harcba a minél fényesebb érmekért. Vajky László, a Balatonalmádi TKD Klub edzője nemzetközi bíróként működött közre a kétnapos sportrendezvényen.

Bécsi Nikolett (balra) egy bolgár ellenféllel küzd. Fotó: Vajky László

– A résztvevő nemzetek a májusi taekwon-do világbajnokság előtti egyik utolsó éles főpróbaként versenyeztették válogatott sportolóikat a kupán. Bécsi Nikolett három egyéni és kettő csapatszámban megszerzett összesen három arany-, illetve két ezüstéremmel járult hozzá nemzeti csapatunk kiváló eredményeihez – tájékoztatta a Naplót Vajky László.

– Mi, magyarok nemzetközi eredményeinkkel egyre nagyobb elismerésre teszünk szert ebben a sportágban is. Ezen a versenyen az összesített éremtáblázaton az előkelő harmadik helyen végeztünk. Bécsi Nikolett az olaszországi világbajnokságon három egyéni és két csapatszámban képviselheti a magyar színekben Veszprémet, amennyiben sikerül biztosítani számára az anyagi hátteret – jegyezte meg az edző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!